284
|

Θρασύδειλος έκλεψε 1.500 ευρώ από την αιμόφυρτη φοιτήτρια στο τροχαίο στην Καμάρα

Protagon Team Protagon Team 29 Νοεμβρίου 2022, 12:36

Θρασύδειλος έκλεψε 1.500 ευρώ από την αιμόφυρτη φοιτήτρια στο τροχαίο στην Καμάρα

Protagon Team Protagon Team 29 Νοεμβρίου 2022, 12:36

Το κατώφλι της 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, που χειρίζεται την υπόθεση της φονικής παράσυρσης της 21 ετών φοιτήτριας στην Καμάρα, πέρασε το πρωί η οικογένειά της, δηλώνοντας παράσταση πολιτικής αγωγής.

Συνοδεία δικηγόρου, η οικογένεια προσήλθε στο ανακριτικό γραφείο προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που αποδίδεται στον 26χρονο οδηγό και τη 19χρονη συνοδηγό του. Οι δύο κατηγορούμενοι διώκονται για επικίνδυνη οδήγηση με αποτέλεσμα τον θάνατο, ο πρώτος ως φυσικός αυτουργός και η δεύτερη ως απλή συνεργός στην πράξη αυτή.

Ο 26χρονος Αλβανός «δεν βγήκε να οδηγήσει, αλλά να θερίσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, Νίκος Ρουσσόπουλος. «Δεν τον ενδιέφερε αν θα σκότωνε ή όχι (…) Κάποιοι έδωσαν ζωή, αυτός προτίμησε να δώσει θάνατο», είπε, κάνοντας λόγο για εν ψυχρώ παράσυρση.

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα ισχυρίστηκε προανακριτικά ο 26χρονος προφυλακισθείς (ότι εάν η φοιτήτρια περνούσε από διάβαση, δεν θα συνέβαινε τίποτα), ο κ. Ρουσσόπουλος απάντησε ότι αυτά είναι «προκλητικά και αντιβαίνουν στην κοινή λογική».

Οπως είπε, ο κατηγορούμενος υπέπεσε σε «αντιφάσεις», αλλά στο τέλος, «η αλήθεια πάντα βγαίνει στην επιφάνεια».

Για τα «δώρα ζωής» από την Εμμα, ο κ. Ρουσσόπουλος τόνισε ότι «η οικογένεια θέλησε, όπως και η εκλιπούσα, να δώσει ζωή μέσα από τον θάνατό της», με τη δωρεά των οργάνων της, ενώ ευχαρίστησε εκ μέρους της οικογένειας όλους όσοι, μέσα από χιλιάδες μηνύματά τους, συμπαρίστανται, επιδεικνύοντας την αγάπη τους προς την άτυχη φοιτήτρια».

«Η ελληνική κοινωνία αγκάλιασε την Εμμα σαν να είναι δικό της παιδί», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του.

Ερωτηθείς σχετικά, ο δικηγόρος επιβεβαίωσε, εξάλλου, ότι την ώρα που η Εμμα βρισκόταν αιμόφυρτη στο οδόστρωμα της Εγνατίας μετά την παράσυρσή της από το ΙΧ του 26χρονου, κάποιος έκλεψε το πορτοφόλι της που περιείχε 1.500 ευρώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...