153
Ο Γουσέιν Μπολτ | REUTERS/Benoit Tessier/File Photo

Θετικός στον κορονοϊό και ο Γιουσέιν Μπολτ

Protagon Team Protagon Team 25 Αυγούστου 2020, 14:20
Ο Γουσέιν Μπολτ
|REUTERS/Benoit Tessier/File Photo

Θετικός στον κορονοϊό και ο Γιουσέιν Μπολτ

Protagon Team Protagon Team 25 Αυγούστου 2020, 14:20

Πρώτα -σε εποχές πανδημίας- γίνεται ένα πάρτι γενεθλίων με αρκετούς εκατοντάδες καλεσμένους. Διόλου περίεργο κάποιοι από τους καλεσμένους να είναι φορείς του κορονοϊού και να τον μεταδώσουν και σε άλλους καλεσμένους και στον οικοδεσπότη.

Αυτό έγινε την περασμένη Παρασκευή στη Τζαμάικα όπου ο κορυφαίος σπρίντερ όλων των εποχών Γιουσέιν Μπολτ γιόρτασε τα 34α γενέθλιά του χωρίς να τηρούν όλοι οι καλεσμένοι τα μέτρα για μάσκες ή αποστάσεις ασφαλείας.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και η βρετανική Daily Mail, μετέδωσαν ότι ο Μπολτ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Είναι πλέον σε καραντίνα, αλλά παραμένει ασυμπτωματικός.

Στο πάρτι των γενεθλίων προσκεκλημένος ήταν μεταξύ άλλων ο διεθνής της Μάντσεστερ Σίτι, Ραχίμ Στέρλινγκ. Τώρα όλοι θα χρειαστεί να κάνουν τεστ, όπως τους ζήτησε και ο Μπολτ.

Η Τζαμάικα μετρά ως σήμερα πάνω από 1.400 κρούσματα της COVID-19 και 16 θανάτους για ένα πληθυσμό τριών εκατομμυρίων. Το ξέσπασμα των τελευταίων ημερών είναι πάντως ανησυχητικό: 400 από τα 1.400 κρούσματα εντοπίστηκαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...