188
Η δέηση πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη | IntimeNews

Θεσσαλονίκη: Θρήνος στην επιμνημόσυνη δέηση για τον Ιωνά Καρούση

Protagon Team Protagon Team 5 Οκτωβρίου 2024, 17:34
Η δέηση πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη
|IntimeNews

Θεσσαλονίκη: Θρήνος στην επιμνημόσυνη δέηση για τον Ιωνά Καρούση

Protagon Team Protagon Team 5 Οκτωβρίου 2024, 17:34

Επιμνημόσυνη δέηση -ταυτόχρονα με την κηδεία του στο Ισραήλ – πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, στη μνήμη του 26χρονου Ιωνά Καρούση, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο «τυφλό» τρομοκρατικό χτύπημα προ ημερών στο Τελ Αβίβ.

Στον ναό της Θεσσαλονίκης έφτασαν από νωρίς μέλη της οικογένειας και όσοι γνώριζαν και αγαπούσαν τον 26χρονο. Τραγικές φιγούρες η σύντροφος του νεαρού αλλά και οι στενοί του συγγενείς, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο 26χρονος έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

«Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει γίνει. Νομίζω ότι θα ξυπνήσουμε το πρωί και θα πάμε να κάνουμε όλα αυτά που κάναμε πάντα. Ήταν ένα παιδί καλλιεργημένο. Δυστυχώς έφυγε την ώρα που τελείωνε το πτυχίο του και θα έπιανε δουλειά για να κάνει την καριέρα του σαν αρχιτέκτονας. Έφυγε δυστυχώς όταν είχε πάει για μια εργασία για τη σχολή του. Πήγε να καταγράψει ένα χώρο και δυστυχώς τον γαζώσανε με τέσσερις σφαίρες στο στήθος. Είναι πολύ άδικο αυτό που έχει γίνει, δεν μπορώ να το χωνέψω», ανέφερε ο θείος του 26χρονου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...