207
Το αυτοκίνητο με εμφανές το χτύπημα από το τροχαίο της Τρίτης, παρατημένο στον Περιφερειακό, στο ύψος του κόμβου Ασβεστοχωρίου |

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του ΙΧ που παρέσυρε τη φοιτήτρια στην Καμάρα

Protagon Team Protagon Team 23 Νοεμβρίου 2022, 16:29
Το αυτοκίνητο με εμφανές το χτύπημα από το τροχαίο της Τρίτης, παρατημένο στον Περιφερειακό, στο ύψος του κόμβου Ασβεστοχωρίου
|

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του ΙΧ που παρέσυρε τη φοιτήτρια στην Καμάρα

Protagon Team Protagon Team 23 Νοεμβρίου 2022, 16:29

Ταυτοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ ο ιδιοκτήτης του ΙΧ αυτοκινήτου που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά την 21 ετών φοιτήτρια τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ο ιδιοκτήτης του οχήματος έχει ταυτοποιηθεί και μένει να διευκρινιστεί αν πρόκειται για το ίδιο άτομο που οδηγούσε το ΙΧ.

Κατά πάσα πιθανότητα πάντως, ο οδηγός δεν αποκλείεται να εμφανιστεί αυτοβούλως στις Αρχές μετά την παρέλευση του Αυτοφώρου.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε παρατημένο, χωρίς πινακίδες, σε πλαγιά στον Περιφερειακό, κοντά στον κόμβο Ασβεστοχωρίου.

Την Τροχαία Θεσσαλονίκης ειδοποίησαν διερχόμενοι οδηγοί που βρήκαν το ΙΧ χτυπημένο από την πλευρά του συνοδηγού.

Ο ιδιοκτήτης του ταυτοποιήθηκε από τον αριθμό πλαισίου του οχήματος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες για το τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης, ο οδηγός χτύπησε την κοπέλα και αφού προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα, έβαλε όπισθεν και την πάτησε ενώ εκείνη ήταν πεσμένη στο οδόστρωμα.

Αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα κατευθύνθηκε στη συνέχεια προς την έξοδο του Περιφερειακού και εγκατέλειψε το αυτοκίνητο κοντά στον κόμβο Ασβεστοχωρίου,  αφού πρώτα του έβγαλε τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Η 21 ετών φοιτήτρια της Κτηνιατρικής διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένη, σε καταστολή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Mega, έχει υποστεί πολλαπλά τραύματα, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και θλάση σε πνεύμονα και σπλήνα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...