215
Αστυνομικός μπροστά στην πολυκατοικία που έχει αποκλειστεί | Intime/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη, νεκρή σε διαμέρισμα

Protagon Team Protagon Team 23 Αυγούστου 2021, 17:31
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 23/08/2021 20:35
Αστυνομικός μπροστά στην πολυκατοικία που έχει αποκλειστεί
|Intime/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη, νεκρή σε διαμέρισμα

Protagon Team Protagon Team 23 Αυγούστου 2021, 17:31
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 23/08/2021 20:35

Συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας ο Γεωργιανός ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε την 55χρονη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της στην οδό Γραβιάς, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας εντοπίστηκε στο Καραμπουρνάκι κοντά στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης. Έπειτα από τηλεφώνημα πολίτη στο σημείο έσπευσε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και προχώρησε στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη. Ο άνδρας θα οδηγηθεί στον Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Οπως όλα δείχνουν, πάντως, άλλη μία γυναικοκτονία προστίθεται στη μακρά λίστα των τελευταίων μηνών.

Η σορός της γυναίκας βρέθηκε σε διαμέρισμα ημιώροφου, επί της οδού Γραβιάς 47, στην ανατολική Θεσσαλονίκη και ο θάνατός της αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια.

Η αστυνομία κλήθηκε το μεσημέρι στο σημείο όταν ειδοποιήθηκε από περίοικο. Η γυναίκα βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος φέροντας πολλαπλά χτυπήματα πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο.

Οι αξιωματικοί της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, που ανέλαβαν την εξιχνίαση της υπόθεσης, είχαν από την πρώτη στιγμή ως επικρατέστερη εκδοχή ο δράστης να είναι ο σύντροφος της δολοφονημένης γυναίκας, επίσης με καταγωγή από τη Γεωργία.

Το σενάριο αυτό ενισχύεται από μαρτυρίες περιοίκων που φέρονται να κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι είδαν τον άνδρα να εγκαταλείπει την πολυκατοικία με αιματοβαμμένα ρούχα. Κατά τις ίδιες μαρτυρίες, η σχέση του ζεύγους φέρεται να περνούσε κρίση τον τελευταίο καιρό, ενώ μόλις λίγες μέρες νωρίτερα ο ίδιος άνδρας φαίνεται ότι είχε προκαλέσει επεισόδιο έξω από το σπίτι της γυναίκας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...