223
| INTIMEnews

Θεσσαλονίκη: Mε 23 μαχαιριές σκότωσε ο 49χρονος τη σύζυγό του

Protagon Team Protagon Team 29 Νοεμβρίου 2021, 09:44
|INTIMEnews

Θεσσαλονίκη: Mε 23 μαχαιριές σκότωσε ο 49χρονος τη σύζυγό του

Protagon Team Protagon Team 29 Νοεμβρίου 2021, 09:44

«Παιδιά, σκότωσα τη γυναίκα μου», φέρεται να είπε το βράδυ της Κυραικής στους αστυνομικούς ο 49χρονος με καταγωγή από την Αρμενία, ομολογώντας το έγκλημα, μια ακόμα γυναικοκτονία, η 14η στη χώρα μας μέσα στο 2021, που ακόμα δεν έχει τελειώσει…

Η 48χρονη γυναίκα του (επίσης από την Αρμενία) βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος μέσα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, στην Πολίχνη. Είχε δεχθεί χτυπήματα στον θώρακα και τα πόδια.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν τον χώρο, βρήκαν ένα κυνηγετικό μαχαίρι το οποίο εκτιμάται ότι χρησιμοποίησε ο 49χρονος για να σκοτώσει τη γυναίκα του.

Ο 49χρονος μετέβη το βράδυ της Κυριακής στο ΑΤ Λευκού Πύργου, δηλώνοντας στους αστυνομικούς ότι είχε σκοτώσει τη σύζυγό του.

Στην προανακριτική απολογία του φέρεται να είπε ότι σκότωσε τη γυναίκα του επειδή τον απατούσε.

Το άψυχο σώμα της βρέθηκε λίγο αργότερα από πλήρωμα περιπολικού που μετέβη στην οικία του για να επαληθεύσει τους ισχυρισμούς του, ενώ άμεσα κλήθηκαν στο σημείο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου.

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν, ωστόσο, ότι ο δράστης αντιμετώπιζε εδώ και καιρό ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ίδρυμα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα.

Ο φόνος της 48χρονης από τον σύζυγό της ανέβασε σε 14 τις γυναίκες-θύματα έμφυλης βίας στη χώρα μας μέσα στο 2021.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...