180
Ο διευθυντής του σχολείου στις δηλώσεις του στον Τύπο την Τρίτη | YouTube

Θέρμη: Αυτόφωρο για τον νταή πατέρα που αρνείτο να κάνει το παιδί του self test

Protagon Team Protagon Team 20 Απριλίου 2021, 12:50
Ο διευθυντής του σχολείου στις δηλώσεις του στον Τύπο την Τρίτη
|YouTube

Θέρμη: Αυτόφωρο για τον νταή πατέρα που αρνείτο να κάνει το παιδί του self test

Protagon Team Protagon Team 20 Απριλίου 2021, 12:50

Στο Aυτόφωρο οδηγήθηκε ένας ακόμη γονιός που αρνείτο πεισματικά να κάνει το παιδί του self test ώστε να γίνει δεκτός στο σχολείο του.

Ο 58χρονος πατέρας συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας, σε συνέχεια μήνυσης που υπέβαλε σε βάρος του ο διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Θέρμης.

Ο 58χρονος μετέβη με άγριες διαθέσεις στο σχολείο διαμαρτυρόμενος για την απαγόρευση εισόδου του παιδιού του στο σχολείο χωρίς αρνητικό self test.

Προκλήθηκε επεισόδιο (ο πατέρας εξαπέλυσε λεκτική επίθεση στον διευθυντή με βαρείς χαρακτηρισμούς αποκαλώντας τον «προδότη και ξεφτίλα») για το οποίο ενημερώθηκαν άμεσα οι εισαγγελικές Αρχές και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η μήνυση αφορά τα αδικήματα της απειλής, της εξύβρισης, της διέγερσης σε ανυπακοή και της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας.

Ο μαθητής εμφανίστηκε εκ νέου την Τρίτη στο σχολείο χωρίς και πάλι να έχει κάνει self test.

Mόλις ο διευθυντής τον είδε να περιφέρεται μόνος του στο προαύλιο, τον ρώτησε αν έκανε το self test και αν το έφερε μαζί του.

Ο νεαρός απάντησε αρνητικά και ζήτησε να παρακολουθήσει το μάθημα, με τον διευθυντή να ζητεί την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να απομακρυνθεί ο μαθητής από το χώρο του σχολείου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...