293
Ακόμα και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν έχει το θάρρος και την ειλικρίνεια να πράξει το ίδιο», κατήγγειλε ο κ. Θεοδωρικάκος | INTIMEnews

Θεοδωρικάκος: Το Spiegel ζητά συγγνώμη, ο ΣΥΡΙΖΑ;

Protagon Team Protagon Team 31 Δεκεμβρίου 2022, 14:10
Ακόμα και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν έχει το θάρρος και την ειλικρίνεια να πράξει το ίδιο», κατήγγειλε ο κ. Θεοδωρικάκος
|INTIMEnews

Θεοδωρικάκος: Το Spiegel ζητά συγγνώμη, ο ΣΥΡΙΖΑ;

Protagon Team Protagon Team 31 Δεκεμβρίου 2022, 14:10

«Ακόμα και το Spiegel ζητά σήμερα συγγνώμη για τα όσα έγραφε τον Αύγουστο σχετικά με τη νησίδα του Εβρου και τον δήθεν θάνατο του 5χρονου κοριτσιού», σημείωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος σε ανάρτησή του στα social media σχετικά με την αναδίπλωση του γερμανικού περιοδικού για τα όσα είχε υποστηρίξει το καλοκαίρι όσον αφορά τη νησίδα στον Εβρο.

«Είχε, άλλωστε, πράξει το ίδιο και η εμπλεκόμενη ΜΚΟ», θύμισε.

«Δυστυχώς», συνέχισε, «η αξιωματική αντιπολίτευση συνεχίζει να κρύβεται». Ακόμα και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν έχει το θάρρος και την ειλικρίνεια να πράξει το ίδιο», κατήγγειλε ο υπουργός.

«Γιατί η αλήθεια είναι πως η Ελληνική Αστυνομία την χρονιά που μας αποχαιρετά απέτρεψε την είσοδο 250.000 παράνομων μεταναστών. Προσηλωμένη στις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και με απόλυτο σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή», τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Εκλεισε την ανάρτησή του με ευχές για «καλή χρονιά στην πατρίδα μας. Με αλήθεια και σύνεση από όλους, για την προκοπή όλων των Ελλήνων».

Το επίμαχο δημοσίευμα του Der Spiegel σχετικά με την υπόθεση των «38» του Εβρου σχολίασε μέσω ανάρτησής του και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

«Το Der Spiegel ύστερα από ενδελεχή έρευνα αναγνωρίζει το λάθος και αποσύρει οριστικά τα άρθρα για τη δήθεν νεκρή Μαρία σε νησίδα του Εβρου. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας θα αποσύρουν τις ανακοινώσεις τους; Οι ευρωβουλευτές του θα ζητήσουν συγγνώμη που διέσυραν διεθνώς τη χώρα;», ανέφερε σε σχετικό tweet του.

Ο κ. Μηταράκης ανέβασε, επίσης, βίντεο από ομιλία του στη Βουλή τον Αύγουστο, στην οποία είχε υποστηρίξει «πως δεν υπήρχε ούτε αγνοούμενο, ούτε νεκρό παιδί στους 38 στον Εβρο».

Και προσέθεσε: «Τέσσερις μήνες μετά δικαίωση για την Ελλάδα. Το Spiegel απέσυρε τα άρθρα. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη υπερασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα, δεν επιτρέπουμε τη δυσφήμιση της Πατρίδας μας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...