187
Ο Αλέξης Τσίπρας στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Δίπλα του η βουλευτής Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου τραβάει τη μάσκα για να μιλήσει σε έναν εκ των συναδέλφων της | INTIMEnews

Θεοδωρικάκος: Θράσος Τσίπρα να αποκαλεί «πολιτικό απατεώνα» τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 8 Σεπτεμβρίου 2020, 13:09
Ο Αλέξης Τσίπρας στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Δίπλα του η βουλευτής Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου τραβάει τη μάσκα για να μιλήσει σε έναν εκ των συναδέλφων της
|INTIMEnews

Θεοδωρικάκος: Θράσος Τσίπρα να αποκαλεί «πολιτικό απατεώνα» τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 8 Σεπτεμβρίου 2020, 13:09

Ο χαρακτηρισμός «πολιτικός απατεώνας» που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, για να επιτεθεί στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, από το βήμα της Βουλής, δεν έμεινε αναπάντητος από το κυβερνητικό στρατόπεδο.

«Ο κ.Τσίπρας έχει πάρει οριστικό διαζύγιο με τη λογική και έχει τεράστιο θράσος για να αποκαλεί “πολιτικό απατεώνα” τον Κυριάκο Μητσοτάκη σαν να φταίει ο Ελληνας Πρωθυπουργός για την παγκόσμια ύφεση που προκάλεσε η πανδημία», σχολίασε σε δηκτικό ύφος ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Θεοδωρικάκος συνέστησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να φέρεται με μεγαλύτερη σοβαρότητα, ενώ τον κάλεσε να σταματήσει να λέει ψέματα και για το θέμα των υπαλλήλων καθαριότητας στα σχολεία.

Οπως ενημέρωσε ο υπουργός, μέσα στις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται η σχετική διαδικασία από τους δήμους για την πρόσληψη 9.474 καθαριστών και καθαριστριών στα σχολεία, εκ των οποίων 5.000 είναι πλήρους απασχόλησης, ενώ μέχρι πέρυσι ήταν 3.700.

Ερωτηθείς για την πρόσθετη επιβάρυνση των 28 εκατ. ευρώ για το Δημόσιο, ο κ. Θεοδωρικάκος απάντησε ότι οφείλεται στο γεγονός ότι φέτος το ελληνικό Δημόσιο διασφαλίζει τα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, καθώς μέχρι πέρυσι δεν μπορούσαν να λείψουν ούτε μια μέρα από τη δουλειά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...