682
Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος με τη νεογέννητη κόρη του στα χέρια σε παλαιότερη φωτογραφία στο Instagram | Instagram/flying_babis

«Θέλω να τιμωρηθώ για αυτό που έκανα» – τα πρώτα λόγια από τον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουνίου 2021, 12:47
Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος με τη νεογέννητη κόρη του στα χέρια σε παλαιότερη φωτογραφία στο Instagram
|Instagram/flying_babis

«Θέλω να τιμωρηθώ για αυτό που έκανα» – τα πρώτα λόγια από τον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουνίου 2021, 12:47

«Είμαι μετανιωμένος, θέλω να τιμωρηθώ για αυτό που έκανα», ήταν πρώτα λόγια του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στα κρατητήρια, ενώ επανέλαβε την πρόθεσή του να αναλάβει την επιμέλεια της κόρης του, αφού εκτίσει την ποινή του για τον φόνο της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν.

Και στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν, το πρώτο ερώτημα από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο αμέσως μετά την ομολογία του ήταν (εδώ) για την ποινή που θα του επιβληθεί, πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή, ώστε να  ξέρει πότε θα αποφυλακιστεί, για να πάρει την επιμέλεια της κόρης του και να τη μεγαλώσει εκείνος…

Συνήγορος του 33χρονου πιλότου ανέλαβε ο δικηγόρος Βασίλης Σπύρου, ο οποίος και μετέφερε τα πρώτα λόγια του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν.

Σύμφωνα εξάλλου με πληροφορίες για όσα είπε στους αστυνομικούς μετά την ομολογία του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων:

 «Εκείνο το βράδυ, τσακωθήκαμε και πάλι. Τελευταία οι καβγάδες μας ήταν συχνοί. Συνήθως για ασήμαντα πράγματα της καθημερινότητας και για το παιδί. Μου είπε να σηκωθώ και να φύγω από το κρεβάτι. Ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Λίγο πριν βάλει το παιδί στην κούνια, μου είπε ότι θα τα μαζέψει και θα φύγει από το σπίτι. Θόλωσα. Και προσπάθησα, όπως ήταν πάνω στο κρεβάτι, να της κλείσω το στόμα, να μην τα λέει αυτά».

»Οταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή, σκέφτηκα το παιδί και τι θα γίνει αν πάω κι εγώ φυλακή και αποφάσισα να σκηνοθετήσω τη ληστεία. Το σκυλί, για να γίνω πιο πειστικός, το κρέμασα από το λουρί του. Την κάρτα από την κάμερα την έβγαλα και την πέταξα στην τουαλέτα. Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και μετά δέθηκα πρόχειρα μόνος μου. Είχα κάνει πρόβα πώς θα δεθώ», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Την ίδια ώρα «βροχή» πέφτουν τα σχόλια κατά του 33χρονου στον λογαριασμό στο Instagram που παραμένει ανοικτός.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Babis Anagnostopoulos (@flying.babis)

Σε βάρος του 33χρονου, που κρίθηκε ύποπτος φυγής και τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων, ασκήθηκε ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα:

-ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

-κακοποίηση ζώου

-ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους στις αρχές

-ψευδής κατάθεση κατ’ εξακολούθηση λόγω των ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις αρχές

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που έχει εκδοθεί εναντίον του, και στη συνέχεια ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...