281
Παλαιότερη φωτογραφία του κ. Τσίπρα και του κ. Ηλιόπουλου | Nick Paleologos / SOOC

Ο Τσίπρας συνάντησε Νάσο Ηλιόπουλο και Διονύση Τεμπονέρα

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2023, 16:37
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 16/11/2023, 20:01
Παλαιότερη φωτογραφία του κ. Τσίπρα και του κ. Ηλιόπουλου
|Nick Paleologos / SOOC

Ο Τσίπρας συνάντησε Νάσο Ηλιόπουλο και Διονύση Τεμπονέρα

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2023, 16:37
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 16/11/2023, 20:01

Σειρά επαφών με νυν και πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχε τις τελευταίες ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας.

Μετά τη συνάντηση του με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη την Τρίτη, και τις συζητήσεις που αυτή προκάλεσε, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος συζήτησε κατ’ιδίαν και με τον διάδοχό του, τον Στέφανο Κασσελάκη, την Τετάρτη.

Στη δεύτερη από τις δύο συναντήσεις, πηγές προσκείμενες στον πρώην πρωθυπουργό, ανέφεραν πως ο κ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία να εκφράσει την ανησυχία του στον Στέφανο Κασσελάκη για τη συνεχόμενη ένταση στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία είχε ως αποτέλεσμα και την πρόσφατη αποχώρηση της «Ομπρέλας».

Αντίστοιχη ήταν η ατζέντα και των επαφών που είχε την Πέμπτη με τον Νάσο Ηλιόπουλο.

Δεδομένου ότι ο βουλευτής A’ Αθήνας αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας Αχτσιόγλου το τετ α τετ στην Αμαλίας, στο γραφείο του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, εκλαμβάνεται ως μια επαφή του κ. Τσίπρα με τα στελέχη που συσπειρώνονται γύρω από την πρώην υπουργό Εργασίας, η οποία ήδη βρίσκεται «με το ένα πόδι» εκτός κόμματος, σύμφωνα με πληροφορίες.

Υπενθυμίζεται πως η τάση της κυρίας Αχτσιόγλου («6+6») επέκρινε σφοδρότατα τη «βαθιά προσβλητική και διχαστική» παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην ΚΕ το Σαββατοκύριακο, τονίζοντας την αντίθεσή της στην πρόταση που κατέθεσε ο ίδιος για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τα στελέχη που παρέπεμψε προς διαγραφή.

Το σχετικό κείμενο υπέγραφαν τόσο η κυρία Αχτσιόγλου όσο και ο κ. Ηλιόπουλος.

Μετά τη συνάντηση με τον κ. Ηλιόπουλο, ο κ. Τσίπρας συνάντησε και τον Διονύση Τεμπονέρα, ο οποίος κινείται παράλληλα, αλλά ξεχωριστά από την ομάδα των «6+6» και φυσικά από την «Ομπρέλα» του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος έχει ήδη αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...