185
Νέες μεταγωγές εν όψει | INTIMEnews

Τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2022, 12:54
Νέες μεταγωγές εν όψει
|INTIMEnews

Τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2022, 12:54

Θέμα ωρών είναι πλέον οι νέες συλλήψεις για τη φρικώδη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε το κορίτσι (κατά την οποία φέρεται να αναγνώρισε και άλλους εμπλεκόμενους), εκδόθηκαν τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης.

Κατά πληροφορίες, τρία από τα πρόσωπα εις βάρος των οποίων εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης είχαν προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκαν, η εμπλοκή τους στην υπόθεση περιορίζεται σε διαδικτυακές συνομιλίες που είχαν με την ανήλικη.

Ωστόσο, στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ανακρίτρια από την κατάθεση του κοριτσιού, φέρεται να τους διαψεύδουν.

Οσον αφορά το τέταρτο ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η ανακρίτρια, κατά πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για πελάτη του κατηγορούμενου για μαστροπεία Ηλία Μίχου, ο οποίος επίσης φέρεται να έχει συναντηθεί με την 12χρονη.

Με την έκδοση των νέων ενταλμάτων, η δικογραφία για την υπόθεση της 12χρονης περιλαμβάνει πλέον δέκα κατηγορούμενους, εκ των οποίων οι έξι –ανάμεσά τους και η μητέρα του παιδιού– έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.

Οι νέοι κατηγορούμενοι, μετά την εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης, θα οδηγηθούν ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να απαντήσουν σε όσα τους καταλογίζονται από τις Αρχές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...