213
| INTIMEnews

Τέλος το ξύσιμο: «myAthensPass» αντί για κάρτες στάθμευσης στην Αθήνα

Protagon Team Protagon Team 2 Φεβρουαρίου 2022, 11:51
|INTIMEnews

Τέλος το ξύσιμο: «myAthensPass» αντί για κάρτες στάθμευσης στην Αθήνα

Protagon Team Protagon Team 2 Φεβρουαρίου 2022, 11:51

Τέλος στις κάρτες στάθμευσης για το παρκάρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Μέσω κινητού και της εφαρμογής «myAthensPass» του Δήμου Αθηναίων, η πληρωμή στις ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης γίνεται εύκολα και απλά, χωρίς τα γνωστά πηγαινέλα στο περίπτερο.

Με το«myAthensPass» μπορείτε να προγραμματίσετε τη στάθμευσή σας ή ακόμη και να ανανεώσετε την παραμονή σας, χωρίς να μεταβείτε στο όχημα, χρησιμοποιώντας μια από τις συμβατικές κάρτες.

Αναλυτικά τα βήματα για τη χρήση της εφαρμογής:

Εγκατάσταση: Αναζητήστε το «myAthensPass» στο Play Store για συσκευές Android (http://bit.ly/googleplayMAP) ή στο App Store για συσκευές iOS (http://bit.ly/appstoreMAP) και εγκαταστήστε το στο smartphone.

Εγγραφή και είσοδος: Ακολουθήστε τις οδηγίες και συμπληρώστε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν, ώστε να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας.

Προσθήκη κάρτας αγορών: Στο μενού «πορτοφόλι» εισάγετε τα στοιχεία της τραπεζικής σας κάρτας (debit, credit ή prepaid).

Αγορά εισιτηρίου: Αγοράστε το επιθυμητό ποσό (από 0,5 έως 20 ευρώ).

Ενεργοποίηση στάθμευσης: Εντοπίστε τη θέση σας στον χάρτη, επιλέξτε τον χρόνο στάθμευσης (30’ – 180’), εισάγετε τον αριθμό πινακίδας του οχήματός σας (ελληνική ή διεθνής) χωρίς κενό ή παύλα και ενεργοποιήστε τη στάθμευσή σας.

Ακριβώς 10 λεπτά πριν λήξει ο χρόνος στάθμευσης, θα ενημερωθείτε από την εφαρμογή με ειδοποίηση (notification), ώστε να τον ανανεώσετε με μία μόνο κίνηση, σε περίπτωση που το επιθυμείτε.

Σημειώνεται ότι το ωράριο λειτουργίας της ελεγχόμενης στάθμευσης είναι από Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-21:00 και το Σάββατο 09:00-16:00.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...