264
Ο Νίκος Παππάς στη δήλωσή του για την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου | ΥοuΤube

Τελικά «υπάρχουν ακόμη δικασταί εις τας Αθήνας;» – Πολιτική η (κατα)δίκη μου, λέει τώρα ο Νίκος Παππάς

Protagon Team Protagon Team 24 Φεβρουαρίου 2023, 13:02
Ο Νίκος Παππάς στη δήλωσή του για την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου
|ΥοuΤube

Τελικά «υπάρχουν ακόμη δικασταί εις τας Αθήνας;» – Πολιτική η (κατα)δίκη μου, λέει τώρα ο Νίκος Παππάς

Protagon Team Protagon Team 24 Φεβρουαρίου 2023, 13:02

Πολιτική χαρακτήρισε τη δική του στο Ειδικό Δικαστήριο ο καταδικασθείς σε φυλάκιση δύο ετών (με τριετή αναστολή) βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, ο οποίος στη σχετική δήλωσή του επέλεξε να επιτεθεί κατά των δικαστών που ομοφώνως (13-0) τον έκριναν ένοχο για παράβαση καθήκοντος στους χειρισμούς του με τον περιβόητο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών το 2016.

«Η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου είναι στο πνεύμα των αποφάσεων για τις υποθέσεις NOVARTIS και SIEMENS. Φαίνεται ότι για κάποιους δικαστές αθώος είναι όποιος ζημιώνει το Δημόσιο και ένοχος όποιος με τις ενέργειες του εξασφαλίζει χρήματα για το Δημόσιο», τόνισε ο κ. Παππάς -«ξεχνώντας» προσωρινά το «υπάρχουν ακόμη δικασταί εις τας Αθήνας» που είχε χρησιμοποιήσει (εδώ) προ μηνών ο Αλέξης Τσίπρας στη λογική της Δικαιοσύνης α λα καρτ.

«Για κάποιους – συνέχισε στη δήλωσή του ο καταδικασθείς από το Ειδικό Δικαστήριο – δεν είχε καμία σημασία ούτε η αθώωση Κρέτσου για την ίδια υπόθεση, ούτε η εισαγγελική πρόταση που διέλυσε το κατηγορητήριο» και κατεληξε στη δική του «ετυμηγορία»:

«Είναι απόλυτα ξεκάθαρο. Η δίκη αυτή ήταν πολιτική. Εγινε για να κρύψει ο Μητσοτάκης τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος, τους “γαλάζιους κοριούς” και τις “γαλάζιες ακρίδες”».

«Η δίκη αυτή έγινε επειδή πλούσιοι συμπολίτες μας πλήρωσαν ψηφισμένους φόρους και αναγκάστηκαν να τηρήσουν το σύνταγμα. Η δίκη αυτή έγινε για να χτυπηθεί η παράταξη μας και να μην ξαναπληρώσουν οι πλούσιοι. Αλλά για αυτό δε θα αποφασίσουν κάποιοι δικαστές. Θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός. Ο οποίος με την εντολή του θα φέρει δικαιοσύνη παντού», αναφώνησε ο Νίκος Παππάς και κατέληξε λέγοντας:

«Εχουμε κάνει το καθήκον μας και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το δημόσιο συμφέρον».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...