170
| George Vitsaras / SOOC

Τασούλας: Ενας μη εμβολιασμένος από τη ΝΔ – για ιατρικούς λόγους

Protagon Team Protagon Team 8 Σεπτεμβρίου 2021, 15:24
|George Vitsaras / SOOC

Τασούλας: Ενας μη εμβολιασμένος από τη ΝΔ – για ιατρικούς λόγους

Protagon Team Protagon Team 8 Σεπτεμβρίου 2021, 15:24

Στους 295 ανέρχονται οι βουλευτές που έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο. Αυτό ανέφερε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, με βάση σχετική ενημέρωση που του παρείχαν οι κοινοβουλευτικές ομάδες.

Ερωτηθείς ειδικότερα για τους βουλευτές της συμπολίτευσης, είπε ότι, πλην ενός προσώπου που δεν εμβολιάστηκε για ιατρικούς λόγους, ενημερώθηκε ότι όλοι οι βουλευτές της ΝΔ είναι υγειονομικώς ασφαλείς. Σημείωσε μάλιστα ότι έλαβε σχετική επιστολή από το πρόσωπο αυτό, την Τρίτη. Για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παρέπεμψε σε σχετική αναφορά του Αλέξη Τσίπρα περί εμβολιασμού όλων των βουλευτών του κόμματός του.

Αρα, πέρα από τον/την βουλευτή της ΝΔ που δεν έκανε το εμβόλιο για ιατρικούς λόγους, υπάρχουν άλλοι τέσσερις μη εμβολιασμένοι –μη «υγειονομικά ασφαλείς»– μεταξύ των 300 εκπροσώπων του έθνους.

Ο κ. Τασούλας υπενθύμισε ότι διατηρείται το μέτρο της ταυτόχρονης παρουσίας έως 120 βουλευτών στο μέγαρο της Βουλής και ότι οι βουλευτές που δεν είναι υγειονομικώς καλυμμένοι οφείλουν να προσκομίζουν στο ιατρείο του Κοινοβουλίου αποτελέσματα ελέγχων για κορονοϊό, δύο φορές την εβδομάδα, όπως πράττουν και οι εργαζόμενοι της Βουλής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...