149
Εικόνα από τα κοινωνικά δίκτυα με το πάρτι πλατεία Αγίου Γεωργίου τα ξημερώματα του Σαββάτου | .

Ταυτοποιήθηκε ο dj των κορονοπάρτι στην Κυψέλη

Protagon Team Protagon Team 19 Απριλίου 2021, 20:37
Εικόνα από τα κοινωνικά δίκτυα με το πάρτι πλατεία Αγίου Γεωργίου τα ξημερώματα του Σαββάτου
|.

Ταυτοποιήθηκε ο dj των κορονοπάρτι στην Κυψέλη

Protagon Team Protagon Team 19 Απριλίου 2021, 20:37

Ενας άνδρας 55 ετών, που θεωρείται ο dj των κορονοπάρτι των τελευταίων ημερών στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του  σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου για τη πανδημία καθώς θεωρείται συνδιοργανωτής των πάρτι.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα λόγω παρέλευσης αυτοφώρου και ο άνδρας θα κληθεί να καταθέσει τι γνωρίζει για την υπόθεση.

Εν τω μεταξύ, το φαινόμενο των αυτοσχέδιων -και υγειονομικά επικίνδυνων- πάρτι προβληματίζει την αστυνομία και το Μέγαρο Μαξίμου.

Η παρουσία αστυνομικών στην πλατεία Βαρνάβα απλά μετακίνησε τις συνάξεις σε άλλα σημεία, όπως στο Κολωνάκι και την Κυψέλη, χωρίς να υπάρχει κάποια παρέμβαση από τις Αρχές, παρά τις καταγγελίες των περιοίκων.

Στην κυβέρνηση εκτιμούν ότι η αστυνομική παρέμβαση θα οδηγούσε σε επεισόδια και σε μεγαλύτερη διασπορά του ιού, ενώ σχεδιάζουν αποκλεισμούς πλατειών όπως αυτόν της πλατείας Βαρνάβα και εντείνουν τις προσπάθειες να εντοπιστούν οι διοργανωτές των κορονοπάρτι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...