269
Στιγμιότυπο από την πτήση των Rafale πάνω από τον Ιερό Βράχο | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τα χρώματα της γαλανόλευκης από τα Rafale πάνω από την Ακρόπολη

Protagon Team Protagon Team 6 Σεπτεμβρίου 2021, 12:38
Στιγμιότυπο από την πτήση των Rafale πάνω από τον Ιερό Βράχο
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τα χρώματα της γαλανόλευκης από τα Rafale πάνω από την Ακρόπολη

Protagon Team Protagon Team 6 Σεπτεμβρίου 2021, 12:38

Κλείνοντας με εντυπωσιακό τρόπο την «Athens Flying Week», τα δύο Rafale και το ακροβατικό σμήνος της Γαλλικής Αεροπορίας «Patrouille de France» πέταξαν το μεσημέρι της Δευτέρας πάνω από την Ακρόπολη, σχηματίζοντας στον αττικό ουρανό τα χρώματα της ελληνικής σημαίας.

«Ελλάς – Γαλλία, Συμμαχία» ήταν άλλωστε το μήνυμα του γάλλου πιλότου Ζερόμ Τουλ (Jérôme Thoule), στα ελληνικά, από την «Athens Flying Week».

Nωρίτερα, με ανακοίνωσή του το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμυνας (ΓΕΕΘΑ) ενημέρωνε ότι από τις 10:45 έως και τις 11:00 θα διεξαγόταν διέλευση μαχητικών αεροσκαφών στον εναέριο χώρο του λεκανοπεδίου Αττικής. Η διέλευση εντάσσεται στο πλαίσιο του Athens Flying Week 2021.

Ειδικότερα, ανέφερε η ανακοινωση, δύο γαλλικά μαχητικά Rafale και το ακροβατικό σμήνος της γαλλικής Αεροπορίας «Patrouille de France» θα πετάξουν πάνω από την Αθήνα, για να αποχαιρετήσουν την Ελλάδα μετά τη συμμετοχή τους στην Athens Flying Week, η οποία διεξήχθη στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση Τανάγρα το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Σεπτεμβρίου. Τα γαλλικά αεροσκάφη θα σχηματίσουν στον ουρανό τα χρώματα της Ελλάδας πάνω από την Ακρόπολη.

Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες από τη διαδρομή των γαλλικών αεροσκαφών πάνω από την πρωτεύουσα:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...