272
Πλάνα από την τελετή με τους Ανιστον, Σουίμερ, Κοξ, ΛεΜπλανκ και Κούντροου να καταφθάνουν στο νεκροταφείο | Social media

Τα πέντε «Φιλαράκια» συνόδευσαν τον Μάθιου Πέρι στην τελευταία του κατοικία

Protagon Team Protagon Team 4 Νοεμβρίου 2023, 08:23
Πλάνα από την τελετή με τους Ανιστον, Σουίμερ, Κοξ, ΛεΜπλανκ και Κούντροου να καταφθάνουν στο νεκροταφείο
|Social media

Τα πέντε «Φιλαράκια» συνόδευσαν τον Μάθιου Πέρι στην τελευταία του κατοικία

Protagon Team Protagon Team 4 Νοεμβρίου 2023, 08:23

Ηταν, οι άλλοι πέντε τηλεοπτικοί του συγκάτοικοι, εκεί, να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία. Ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι κηδεύτηκε στο Λος Αντζελες το απόγευμα της Παρασκευής (τοπική ώρα, ξημερώματα Σαββάτου ώρα Ελλάδος), έξι μέρες μετά τον θάνατό του.

Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης στάθηκαν στο γεγονός ότι συμπρωταγωνιστές του στην τηλεοπτική σειρά «Φιλαράκια» (Friends) ήταν εκεί για να τον αποχαιρετήσουν – δημοσίευσαν και σχετικές εικόνες από την τελετή στο νεκροταφείο Forest Lawn.

Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στο νεκροταφείο, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από τα στούντιο της Warner Brothers όπου γυρίζονταν τα επεισόδια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς.

Στο ίδιο κοιμητήριο έχουν ενταφιαστεί πολλοί σταρ του Χόλιγουντ όπως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο Μάικλ Τζάκσον και η Λουσίλ Μπολ.

Ο Μάθιου Πέρι, ο οποίος ταυτίστηκε με τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στις δέκα σεζόν (1994-2004) που προβλήθηκε η σειρά «Φιλαράκια», βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Αντζελες, σκορπώντας θλίψη στο Χόλιγουντ και σε εκατομμύρια θαυμαστές του παγκοσμίως.

Άνθη στην κατοικία του Μάθιου Πέρι στη γειτονιά Πασίφικ Πάλισεϊντς στο Λος Αντζελες (Reuters)

Ο ιστότοπος TMZ και η ηλεκτρονική έκδοση Page Six της εφημερίδας New York Post δημοσίευσαν φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από μεγάλη απόσταση, στις οποίες διακρίνονται οι παρευρισκόμενοι στην κηδεία. Ολοι οι συμπρωταγωνιστές του Μάθιου Πέρι στα «Φιλαράκια» – η Τζένιφερ Ανιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ματ ΛεΜπλανκ και ο Ντέιβιντ Σουίμερ – ήταν εκεί, υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ του TMZ.

Στο δημοσίευμα της Page Six αναφέρεται πως στην κηδεία παρέστησαν ο πατέρας του ηθοποιού, ο Τζον Μπένετ Πέρι, και ο πατριός του, ο Κιθ Μόρισον.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...