202
Οι πρωταγωνιστές και φίλοι της δημοφιλούς σειράς, το 2002, στην απονομή των βραβείων Emmy | REUTERS/Mike Blake

Τα «Φιλαράκια» για τον δικό τους Μάθιου Πέρι: Είμαστε συντετριμμένοι, είμαστε οικογένεια

Protagon Team Protagon Team 31 Οκτωβρίου 2023, 12:01
Οι πρωταγωνιστές και φίλοι της δημοφιλούς σειράς, το 2002, στην απονομή των βραβείων Emmy
|REUTERS/Mike Blake

Τα «Φιλαράκια» για τον δικό τους Μάθιου Πέρι: Είμαστε συντετριμμένοι, είμαστε οικογένεια

Protagon Team Protagon Team 31 Οκτωβρίου 2023, 12:01

Δύο 24ωρα μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Μάθιου Πέρι, οι συμπρωταγωνιστές του από τη διάσημη τηλεοπτική σειρά «Friends» –Τζένιφερ Ανιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλανκ και Ντέιβιντ Σουίμερ– δηλώνουν συντετριμμένοι στην κοινή δήλωσή τους που δημοσίευσε, τη Δευτέρα, πρώτο το περιοδικό People.

«Είμαστε όλοι τόσο συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ημασταν κάτι περισσότερο από ηθοποιοί σε μια σειρά. Είμαστε οικογένεια», ανέφεραν οι πέντε πρωταγωνιστές, δύο ημέρες μετά τον θάνατο του φίλου τους.

«Υπάρχουν τόσο πολλά να πούμε, αλλά θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την τραγική απώλεια. Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όπως και όταν μπορέσουμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Mάτι, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο», κατέληξαν.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος υποδύθηκε τον Τσάντλερ Μπινγκ για 10 χρόνια στη μικρή οθόνη, ρόλο που του χάρισε υποψηφιότητα για Emmy το 2002, βρέθηκε νεκρός στο υδρομασάζ του σπιτιού του, στο Λος Αντζελες, το Σάββατο το απόγευμα (τοπική ώρα). Ηταν 54 ετών.

Για τα αίτια του θανάτου, αναμένεται η έκθεση του ιατροδικαστή μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής και των τοξικολογικών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...