233
|

«Συνωστισμός» γύρω από το 3% – Γρίφος η είσοδος στη Βουλή για τους «μικρούς»

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2023, 18:36

«Συνωστισμός» γύρω από το 3% – Γρίφος η είσοδος στη Βουλή για τους «μικρούς»

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2023, 18:36

Σε θρίλερ εξελίσσεται το ζήτημα του πόσα και ποια από τα μικρά κόμματα θα καταφέρουν να μπουν στη Βουλή, καθώς για πρώτη φορά ανιχνεύεται ένα ποσοστό ψηφοφόρων που δεν είχε συμμετάσχει στις προηγούμενες εκλογές του Μαΐου, αλλά προσήλθε να ψηφίσει σε αυτές της 25ης Ιουνίου.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που κατέφθαναν στα δημοσιογραφικά γραφεία θέλουν τους (υποστηριζόμενους από τον έγκλειστο των φυλακών Δομοκού Ηλία Κασιδιάρη) Σπαρτιάτες να πιάνουν με άνεση το όριο εισόδου στη Βουλή, ενώ συγκεχυμένη είναι η εικόνα για τους υπόλοιπους «μικρούς».

Στο πρώτο του σχόλιο,  ο διευθύνων σύμβουλος της Alco, Κώστας Παναγόπουλος, σημείωσε με νόημα μιλώντας στον Αlpha ότι «ίσως χρειαστεί να κάνουμε γνωριμίες που δεν θα το επιθυμούσαμε κιόλας». Σε κάθε περίπτωση, εκτίμησή του ήταν ότι «θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά, για το ποια κόμματα ακριβώς θα εκπροσωπηθούν στη Βουλή, καθώς βρίσκονται κοντά στο όριο του 3%».

«Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση οι εκπλήξεις είναι ένα στοιχείο της βραδιάς. Το ενδιαφέρον δεν θα μονοπωλήσουν το πρώτο και το δεύτερο κόμμα, θα υπάρξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στα μικρότερα κόμματα», ανέφερε από την πλευρά του στον ANT1 ο διευθύνων σύμβουλος της Marc, Θωμάς Γεράκης, χωρίς να αποκλείσει ένα «θρίλερ απόψε σχετικά με τα κόμματα που θα μπουν στη Βουλή, και ως προς τον αριθμό, και ως προς το ποια θα είναι».

«Ανιχνεύουμε ένα ποσοστό πολιτών που δεν ψήφισε την προηγούμενη φορά και ψηφίζει τώρα», παρατήρησε ο κ. Γεράκης, για το διαφοροποιό στοιχεία στη σημερινή ψηφοφορία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...