170
| AP/Kevin Frayer

Συνταγματάρχης ο ληστής με τη χειροβομβίδα στην Αργυρούπολη

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2022, 13:53
|AP/Kevin Frayer

Συνταγματάρχης ο ληστής με τη χειροβομβίδα στην Αργυρούπολη

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2022, 13:53

Συνελήφθη ο ληστής που εισέβαλε νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αργυρούπολη και με την απειλή χειροβομβίδας κατάφερε να αποσπάσει αγνώστου ύψους χρηματικό ποσό.

Οπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 53χρονο (εν ενεργεία) συνταγματάρχη!

Ο 53χρονος μπήκε στις 9:40 στην τράπεζα στη συμβολή των οδό Γερουλάνου και 3ης Σεπτεμβρίου και με την απειλή χειροβομβίδας ακινητοποίησε τους υπαλλήλους. Αφού πήρε τα χρήματα από το ταμείο, τράπηκε σε φυγή.

Λίγη ώρα αργότερα ωστόσο, εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Δάφνη από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής.

«Εκανα τις ληστείες γιατί είχα οικονομικά προβλήματα. Χρωστούσα σε τοκογλύφους», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς επιχειρώντας να δικαιολογήσει τις πράξεις του.

Τον τελευταίο μήνα, ο 53χρονος -πατέρας ενός παιδιού- είχε ληστέψει με χειροβομβίδα τράπεζες στη Νέα Σμύρνη, τη Δάφνη και- τελευταία- την Αργυρούπολη ενώ εξετάζεται τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες υποθέσεις.

Ο συνταγματάρχης υπηρετούσε σε οικονομική υπηρεσία του Στρατού στην Αθήνα και σε βάρος του φέρεται να υπήρχαν καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες με αποτέλεσμα κατά πληροφορίες, να βλέπει την πόρτα της αποστρατείας στις επόμενες κρίσεις.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...