190
| InTime News / ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ

Συνελήφθησαν στην Τουρκία 10 ύποπτοι για το μακελειό στη Λούτσα

Protagon Team Protagon Team 21 Σεπτεμβρίου 2023, 23:10
|InTime News / ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ

Συνελήφθησαν στην Τουρκία 10 ύποπτοι για το μακελειό στη Λούτσα

Protagon Team Protagon Team 21 Σεπτεμβρίου 2023, 23:10

Στη σύλληψη δέκα ατόμων, μελών της συμμορίας του Μπαρίς Μπογιούν κατά τα τουρκικά ΜΜΕ, για την υπόθεση της δολοφονίας των έξι Τούρκων σε ενέδρα θανάτου στη Λούτσα προχώρησαν οι τουρκικές Αρχές.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι προσήχθησαν κατά τη διάρκεια εφόδων που έκανε η αστυνομία σε σπίτια στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη, είναι ύποπτοι για ενέργειες που προετοιμάζονταν να κάνουν στην Κωνσταντινούπολη σε αντίποινα για την εξαπλή δολοφονία στην Αρτέμιδα, σύμφωνα με την Αστυνομία της γείτονος.

Oπως σημείωσαν οι Αρχές σε σχετική ανακοίνωση, την οποία συνόδευε και βίντεο από τις επιχειρήσεις των αστυνομικών, «κατά τη διάρκεια ερευνών που έγιναν από το το τμήμα Οργανωμένου Εγκλήματος, εκτιμήθηκε ότι μέλη της οργάνωσης προετοίμαζαν αντίποινα στην Κωνσταντινούπολη λόγω της δολοφονίας έξι μελών της» στην Ελλάδα στις 11 Σεπτεμβρίου 2023.

Σε συνέχεια των παραπάνω ερευνών, η Αστυνομία προχώρησε «σε ταυτόχρονη επιχείρηση που έγινε σε διευθύνσεις στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη. Κατά την επιχείρηση 10 ύποπτοι συνελήφθησαν».

Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα αδήλωτα όπλα, 85 γεμιστήρες, 6 γραμμάρια ναρκωτικών και περίπου 430.000 τουρκικές λίρες.

Οπως ανέφεραν, τέλος, οι τουρκικές Αρχές οι έρευνες σε βάρος των υπόπτων θα συνεχιστούν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...