226
Καθοριστικό για τη σύλληψη το οπτικό υλικό που συνέλεξε η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής από κάμερες ασφαλείας |

Συνελήφθη ο κουκουλοφόρος που σκότωσε με τόξο πίτμπουλ στην Πετρούπολη

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2021, 09:19
Καθοριστικό για τη σύλληψη το οπτικό υλικό που συνέλεξε η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής από κάμερες ασφαλείας
|

Συνελήφθη ο κουκουλοφόρος που σκότωσε με τόξο πίτμπουλ στην Πετρούπολη

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2021, 09:19

Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. ο άνδρας που τον περασμένο Φεβρουάριο είχε σκοτώσει με τόξο σκύλο, ράτσας πίτμπουλ, μέσα στην αυλή του σπιτιού του ιδιοκτήτη του, στην Πετρούπολη.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου βρήκε το ζώο με καρφωμένο το βέλος στο στήθος του και το μετέφερε αμέσως στον κτηνίατρο. Παρά τις προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή, το σκυλί υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο δράστης, 38 ετών, είχε προσπαθήσει άλλες δύο φορές να σκοτώσει τον σκύλο, χωρίς όμως να το καταφέρει.

Οσον αφορά το «γιατί», πρόκειται προφανώς για ενέργεια αντεκδίκησης, καθώς τον Απρίλιο του 2020 το πίτμπουλ είχε επιτεθεί στον σκύλο του 38χρονου, ενώ τον πήγαινε βόλτα.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε για το περιστατικό και από τα στοιχεία που συνέλεξε από αυτόπτες μάρτυρες και οπτικό υλικό, η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής κατάφερε να φτάσει στα ίχνη του 38χρονου και να τον συλλάβει.

Στην οικία του, οι αστυνομικοί βρήκαν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που σκότωσε τον σκύλο, καθώς και το ποδήλατο που χρησιμοποίησε για την επόπτευση του σημείου που βρισκόταν το σπίτι.

Μετά την απολογία του ο 38χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, μέχρι τη νέα δικάσιμο. Υπενθυμίζεται ότι ο φόνος ή/και βασανισμός ζώου είναι πλέον κακούργημα με βαρύτατες ποινές και πρόστιμα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...