233
O Ντάνι Αλβες στον αγώνα με την Νότια Κορέα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ | Visionhaus/Getty Images

Συνελήφθη για σεξουαλική επίθεση ο Ντάνι Αλβες

Protagon Team Protagon Team 20 Ιανουαρίου 2023, 13:28
O Ντάνι Αλβες στον αγώνα με την Νότια Κορέα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ
|Visionhaus/Getty Images

Συνελήφθη για σεξουαλική επίθεση ο Ντάνι Αλβες

Protagon Team Protagon Team 20 Ιανουαρίου 2023, 13:28

Ο Ντάνι Αλβες, επί χρόνια αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας και σίγουρα το κορυφαίο δεξί μπακ της γενιάς του, συνελήφθη από την ισπανική αστυνομία ύστερα από καταγγελία για σεξουαλική επίθεση.

Συγκεκριμένα, ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα, της Γιουβέντους και πολλών άλλων μεγάλων ομάδων κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Βαρκελώνη τον περασμένο μήνα, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή το Ανώτατο Δικαστήριο της Καταλονίας.

Ο ίδιος ο Αλβες αρνείται τις κατηγορίες, αλλά οι Αρχές συγκέντρωσαν αρκετά στοιχεία ώστε να διαταχθεί η σύλληψή του.

Ισπανικά ΜΜΕ ενημέρωσης είχαν αναφέρει ότι μια νεαρή γυναίκα είχε κατηγορήσει τον Αλβες ότι την άγγιξε κάτω από τα εσώρουχά της χωρίς τη συγκατάθεσή της, όταν ήταν με φίλους σε νυχτερινό κέντρο στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου.

«Ημουν σε κείνο το κέντρο και διασκέδαζα με φίλους. Οσοι με ξέρουν, γνωρίζουν πως λατρεύω να χορεύω και το έκανα χωρίς να παραβιάζω τον χώρο των άλλων. Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η γυναίκα. Δεν παραβίασα ποτέ τον χώρο της. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό, προς Θεού!» είχε δηλώσει ο Βραζιλιάνος.

Σημειώνεται πως ο 39χρονος σταρ έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία Βραζιλιάνος, που έπαιξε σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου, όταν ήταν αρχηγός της Σελεσάο στον αγώνα εναντίον του Καμερούν στο πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ.

Κατέχει επίσης το ρεκόρ για τα περισσότερα τρόπαια καριέρας, συνολικά.

Ο Βραζιλιάνος είναι σε σχέση από το 2017 με το μοντέλο Ζοάνα Σανθ και το καλοκαίρι υπέγραψε στην μεξικανική ομάδα Πούμας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...