328
Ο Πρωθυπουργός συναντάται με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΗΣ

Συνάντηση Μητσοτάκη – Χαρδαλιά στο Μέγαρο Μαξίμου

Protagon Team Protagon Team 1 Αυγούστου 2023, 17:12
Ο Πρωθυπουργός συναντάται με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΗΣ

Συνάντηση Μητσοτάκη – Χαρδαλιά στο Μέγαρο Μαξίμου

Protagon Team Protagon Team 1 Αυγούστου 2023, 17:12

Ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε την Τρίτη με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος του ανέπτυξε τις βασικές προτεραιότητες της υποψηφιότητάς του.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα είχε ανακοινωθεί και επισήμως η υποψηφιότητα του υφυπουργού Εθνικής Αμυνας, η οποία υποστηρίζεται από τη ΝΔ.

Την ίδια ημέρα ο νυν περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, έκανε γνωστή την απόσυρσή του από τη μάχη των εκλογών του Οκτωβρίου, δηλώνοντας, παράλληλα, ότι συστρατεύεται με την επιλογή της Πειραιώς, στη σκιά των επικρίσεων για την παρουσία του σε εκδήλωση εν μέσω των καταστροφικών πυρκαγιών των προηγούμενων ημερών.

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα που ακολούθησε της συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς θα κερδίσει την περιφέρεια Αττικής γιατί «είναι μαχητής». Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε:

«Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής @nhardalias συζητήσαμε για τις προτεραιότητες και το όραμά του για την Αττική. Θέλω να του ευχηθώ καλή δύναμη και να γνωρίζει ότι θα είμαστε δίπλα του. Ο Νίκος είναι μαχητής της παράταξης και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει».

Πλέον, αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα της παράταξης του κ. Χαρδαλιά, καθώς και η σύνθεση του ψηφοδελτίου για τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

Τοποθετούμενος σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε χαρακτηρίσει «αυτονόητο» ότι οι υποψήφιοι του συνδυασμού Πατούλη «θα συμπεριληφθούν στο νέο εγχείρημα υπό τον Νίκο Χαρδαλιά».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΗΣ)
(ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΗΣ)

Επισημαίνεται ότι την Τρίτη η ΝΔ ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει και τους νυν δημάρχους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης και Πειραιά στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές (αναλυτικά εδώ). Συγκεκριμένα η ΝΔ ανέφερε στη σχετική ανακοίνωσή της:

«Με απόφαση του Πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ότι η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει τις υποψηφιότητες του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων, του Κωνσταντίνου Ζέρβα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και του Γιάννη Μώραλη για τον Δήμο Πειραιά».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...