120
Στιγμιότυπο από την περσινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη γαλλική πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για τη Λιβύη | ΑΠΕ ΜΠΕ/EPA/YOAN VALAT

Συνάντηση Μητσοτάκη – Μακρόν τη Δευτέρα στο Μέγαρο των Ηλυσίων

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2022, 19:34
Στιγμιότυπο από την περσινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη γαλλική πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για τη Λιβύη
|ΑΠΕ ΜΠΕ/EPA/YOAN VALAT

Συνάντηση Μητσοτάκη – Μακρόν τη Δευτέρα στο Μέγαρο των Ηλυσίων

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2022, 19:34

Στο Παρίσι Παρίσι θα μεταβεί τη Δευτέρα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπου στις 19.30 (τοπική ώρα) θα έχει συνάντηση, στο Μέγαρο των Ηλυσίων, με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, όπως ανακοίνωσε το πρωθυπουργικό γραφείο το βράδυ της Κυριακής.

Η ανακοίνωση δεν αναφέρεται στην επίσημη ατζέντα της συνάντησης ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν, μεταξύ άλλων, για τις συνέπειες του συνεχιζόμενου πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας στην Ευρώπη, με φόντο και τις συζητήσεις στις Βρυξέλλες για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης.

Αναμένεται, επίσης, να γίνει επισκόπηση των διμερών σχέσεων, ενώ ο κ. Μητσοτάκης εκτιμάται ότι θα ενημερώσει τον γάλλο πρόεδρο και για τις κλιμακούμενες προκλήσεις της Τουρκίας σε βάρος της χώρας μας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...