182
| Aris Oikonomou / Dimitris Kapantais / SOOC

Συνάντηση Μητσοτάκη – Δούκα την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2023, 21:33
|Aris Oikonomou / Dimitris Kapantais / SOOC

Συνάντηση Μητσοτάκη – Δούκα την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2023, 21:33

Το πρώτο ραντεβού του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον εκλεγέντα δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, στο Μέγαρο Μαξίμου, «έκλεισε» για την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, μετέδωσε η ΕΡΤ.

Η συνάντηση τους θα λάβει χώρα στη «σκιά» της πρόσφατης αντιπαράθεσης μεταξύ της κυβέρνησης και της νέας δημοτικής Αρχής με φόντο τα έργα για το Μετρό στα Εξάρχεια και τις ενστάσεις του κ. Δούκα για την απομάκρυνση δέντρων από την πλατεία.

«Η θέση που διατύπωσε ο κ. Δούκας δεν συνάδει με την αρχική του δήλωση περί συνεργασίας», σχολίασε σχετικά την Τρίτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ενώ δεν δίστασε να κάνει λόγο και για «επαναστατική γυμναστική στις πλάτες των πολιτών», με αφορμή την όλη υπόθεση.

Ο ίδιος παρέπεμψε εξάλλου στην Ελληνικό Μετρό Α.Ε., η οποία απάντησε ότι όλα τα έργα γίνονται βάσει των συμφωνηθέντων, καθώς και ότι δεν περιλαμβάνουν κόψιμο δέντρων στη γειτονιά του κέντρου της Αθήνας αλλά προσωρινές μεταφυτεύσεις τους.

Προηγουμένως, η αντιπαράθεση ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε εστιάσει στα διαφορετικά σχέδια για την τύχη της λεωφόρου Βασιλίσσης Ολγας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...