183
Ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου | Intime/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Συναντήσεις Παπανδρέου με Γερουλάνο και Χρηστίδη – Τι δήλωσαν οι υποψήφιοι

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2021, 13:54
Ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου
|Intime/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Συναντήσεις Παπανδρέου με Γερουλάνο και Χρηστίδη – Τι δήλωσαν οι υποψήφιοι

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2021, 13:54

Η πορεία του Κινήματος Αλλαγής και της προοδευτικής παράταξης στις εθνικές εκλογές ώστε να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης στις διαδοχικές συναντήσεις του Γιώργου Παπανδρέου με τους υποψήφιους για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Παύλο Γερουλάνο και Παύλο Χρηστίδη, στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Παπανδρέου δεν έθεσε θέμα απόσυρσης των υποψηφιότων.

Η συνάντηση με τον Παύλο Γερουλάνο κράτησε μία ώρα και όπως είπε σε δημοσιογράφους ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, «το διακύβευμα είναι η ενότητα της παράταξης», χαρακτηρίζοντας τη συζήτηση εποικοδομητική. «Θα ακολουθηθούν οι σωστές διαδικασίες. Σήμερα δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα», σημείωσε ο κ. Γερουλάνος.

Ανάλογο ήταν το περιεχόμενο της συζήτησης του κ. Παπανδρέου, λίγο αργότερα, με τον Παύλο Χρηστίδη. Εστιάστηκε στο να διασφαλιστούν οι διαδικασίες τόσο για την εσωκομματική εκλογή καθώς και η ενωτική πορεία της παράταξης προς τις εθνικές εκλογές.

Η συνάντηση κράτυησε περίπου 45 λεπτά και μετά ο κ. Χρηστίδης δήλωσε: «Είναι πάντα χαρά μου να μιλάω με τον Γιώργο Παπανδρέου. Ήταν μια εποικοδομητική συζήτηση». Τις επόμενες ώρες ο Γιώργος Παπανδρέου πρόκειται να συνομιλήσει με τους Νίκο Ανδρουλάκη και Ανδρέα Λοβέρδο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...