263
Αστυνομικοί και περιπολικά στο σημείο όπου συνελήφθη ο 31χρονος | Twitter

Συναγερμός στο Νότιγχαμ: Παρέσυρε και σκότωσε τρεις πεζούς, επιχείρησε να σκοτώσει κι άλλους

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουνίου 2023, 12:23
Αστυνομικοί και περιπολικά στο σημείο όπου συνελήφθη ο 31χρονος
|Twitter

Συναγερμός στο Νότιγχαμ: Παρέσυρε και σκότωσε τρεις πεζούς, επιχείρησε να σκοτώσει κι άλλους

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουνίου 2023, 12:23

Ενας άνδρας συνελήφθη στο Νότιγχαμ ως ύποπτος για τη δολοφονία τριών ανθρώπων που βρέθηκαν νεκροί σε κεντρικούς δρόμους της πόλης τα ξημερώματα.

Ο 31χρονος συνελήφθη όταν το βαν που οδηγούσε προσπάθησε να παρασύρει άλλους τρεις ανθρώπους λίγο αργότερα.

Η αστυνομία διευκρίνισε ότι δύο άνθρωποι εντοπίσθηκαν νεκροί σε δρόμο στο κέντρο της πόλης στις 4 τα ξημερώματα τοπική ώρα (έξι το πρωί ώρα Ελλάδας).

Στη συνέχεια η αστυνομία έλαβε κλήση για ένα άλλο περιστατικό σε κοντινή περιοχή, όπου ένα φορτηγάκι προσπάθησε να παρασύρει τρεις ανθρώπους.

Οι τρεις αυτοί άνθρωποι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Ακόμη ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός σε άλλο δρόμο, λίγο έξω από το κέντρο της πόλης.

«Είναι ένα φρικτό και τραγικό συμβάν, το οποίο κόστισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους», δήλωσε η επιθεωρητής της αστυνομίας, Κέιτ Μέινελ.

«Πιστεύουμε ότι αυτά τα τρία περιστατικά συνδέονται και έχουμε συλλάβει έναν άνδρα. Η έρευνα βρίσκεται στα αρχικά της στάδια και ομάδα ντετέκτιβ εργάζεται για να διαλευκανθεί τι ακριβώς συνέβη», πρόσθεσε η ίδια.

Μία αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο BBC ότι είδε ένα φορτηγάκι να πέφτει πάνω σε έναν άνδρα και μία γυναίκα. «Πήγαινε κατευθείαν πάνω σε αυτούς τους δύο ανθρώπους. Η γυναίκα έπεσε στο πεζοδρόμιο, ο άνδρας τινάχθηκε στον αέρα. Ακούστηκε ένας δυνατός κρότος. Εύχομαι να μην το είχα δει ποτέ, με έχει σοκάρει πραγματικά».

Ο  Ρίσι Σούνακ ευχαρίστησε την αστυνομία και τις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων για την αντίδρασή τους και πρόσθεσε ότι πρέπει να δοθεί στην αστυνομία ο χρόνος να κάνει τη δουλειά της.

«Οι σκέψεις μου είναι με τους τραυματίες και τις οικογένειες και τους αγαπημένους όσων έχασαν τη ζωή τους», έγραψε στο Twitter.

Μεγάλο μέρος της πόλης είχε αποκλειστεί όσο διαρκούσαν οι αστυνομικές έρευνες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...