153
Η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης έρημη το βράδυ της Παρασκευής. Αλλά η διασκέδαση μεταφέρθηκε σε διαμερίσματα | Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Συλλήψεις για πάρτι στην Τούμπα ενώ η Θεσσαλονίκη «βράζει» από τον κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 14 Νοεμβρίου 2020, 10:19
Η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης έρημη το βράδυ της Παρασκευής. Αλλά η διασκέδαση μεταφέρθηκε σε διαμερίσματα
| Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Συλλήψεις για πάρτι στην Τούμπα ενώ η Θεσσαλονίκη «βράζει» από τον κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 14 Νοεμβρίου 2020, 10:19

Η Θεσσαλονίκη μετρά εκατοντάδες κρούσματα κορονοϊού καθημερινά, τα νοσοκομεία της είναι στα όριά τους, αλλά κάποιοι δεν βάζουν μυαλό και κάνουν πάρτι!

Όπως ανέφερε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δύο αλλοδαποί, μισθωτές διαμερίσματος, συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς του Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας, στην ευρύτερη περιοχή της Τούμπας καθώς, -κατά την ορολογία της ΕΛ.ΑΣ- διεξήγαγαν κοινωνική εκδήλωση στο εσωτερικό του διαμερίσματος με χρήση μουσικής.

Στους συλληφθέντες βεβαιώθηκε πρόστιμο ύψους τριών χιλιάδων ευρώ ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Επίσης παραβάσεις του περιορισμού κυκλοφορίας βεβαιώθηκαν σε δεκαπέντε ακόμη άτομα που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση.

Σύμφωνα με το theistival.gr, η δυνατή μουσική, τα γέλια και οι φωνές ανάγκασαν τους γείτονες να ειδοποιήσουν το 100. Το πλήρωμα του περιπολικού που έφτασε στην οδό Βελισσαρίου, αργά το βράδυ της Παρασκευής, για να διερευνήσει την καταγγελία των περιοίκων, «έπεσε» σε πάρτι με περίπου είκοσι καλεσμένους. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι Γάλλοι ή Ισπανοί, που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη μέσω του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...