187
|

Συγκλονίζει νοσηλεύτρια στις Σέρρες: «Κλαίμε οικογένειες» – Το τραγούδι ασθενούς στη γυναίκα του πριν καταλήξουν

Protagon Team Protagon Team 3 Δεκεμβρίου 2021, 11:45

Συγκλονίζει νοσηλεύτρια στις Σέρρες: «Κλαίμε οικογένειες» – Το τραγούδι ασθενούς στη γυναίκα του πριν καταλήξουν

Protagon Team Protagon Team 3 Δεκεμβρίου 2021, 11:45

Δεν έχουν τέλος τα οικογενειακά δράματα στις μονάδες Covid των νοσοκομείων της χώρας. Νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Σερρών περιέγραψε σε τοπικό κανάλι τις δύσκολες στιγμές που διαδραματίζονται καθημερινά στα νοσηλευτικά ιδρύματα, και την ιστορία ενός ζευγαριού που χάθηκε μέσα σε λίγες ημέρες νικημένο από τον κορονοϊό.

«Σε ένα θάλαμο ο σύζυγος, σε έναν άλλο η σύζυγος, ένα ανδρόγυνο», περιγράφει. «Μου λέει (ο σύζυγος) “τι κάνει η σύζυγός μου;”. Του λέω “είναι μια χαρά είναι, σε χαιρετάει”. “Μπορείς, σε παρακαλώ πάρα πολύ, να πας να της αφιερώσεις ένα τραγούδι;”

»Με πόνο ψυχής, δεν μπορούσα να μην κάνω την αφιέρωση», λέει, τονίζοντας το βάρος (και) της ψυχολογικής στήριξης και συμπαράστασης που καλείται να σηκώσει στους ώμους του το νοσηλευτικό προσωπικό:

«Με αμέριστο ζήλο και απεριόριστη κατανόηση, πρέπει να συμπαραστεκόμαστε στους ασθενείς του κορονοϊού που νοσηλεύονται σε πρωτόγνωρες συνθήκες νοσηλείας, μέσα σε κλειστές πόρτες».

Δυστυχώς, ο άνδρας, που ζήτησε την αφιέρωση στη γυναίκα του, χάθηκε. Και η σύζυγος χάθηκε. «Δυστυχώς κλαίμε οικογένειες, χάνονται οικογένειες. Εχω συγκινηθεί πάρα πολύ, μου ήρθε η εικόνα… Δεν μπορώ, δεν είμαι καλά», λύγισε η επικουρική νοσηλεύτρια. «Συμπαραστεκόμαστε η μία νοσηλεύτρια στην άλλη και παίρνουμε κουράγιο, για να μπορούμε να αντέξουμε»…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News