309
|

Συγκλονίζει η μητέρα του 23χρονου θύματος του τροχαίου στη Βουλή: Θα δωρίσουμε τα όργανά του

Protagon Team Protagon Team 15 Μαρτίου 2021, 17:05

Συγκλονίζει η μητέρα του 23χρονου θύματος του τροχαίου στη Βουλή: Θα δωρίσουμε τα όργανά του

Protagon Team Protagon Team 15 Μαρτίου 2021, 17:05

Η οικογένεια του 23χρονου μοτοσικλετιστή που συγκρούστηκε την Παρασκευή με υπηρεσιακό αυτοκίνητο της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του, καθώς νοσηλεύεται εγκεφαλικά νεκρός στον «Ευαγγελισμό».

«Το παιδί μου τελείωσε. Θα δώσει τα όργανά του. Θα γίνει δωρητής οργάνων. Εγώ, αυτόν θέλω πίσω, δεν θέλω κάτι άλλο. Και είπα επειδή είναι τόσο καλό παιδί, ήταν τόσο καλό παιδί και έδινε σε όλους, να δώσει τα όργανά του, να δώσει την ευτυχία του και την αγάπη του και την ευαισθησία του, να δώσει σε κάποιον άλλον άνθρωπο. Και εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι που θα πάρουν τα όργανά του να είναι νέα παιδιά, ζήτησα να είναι, αλλά δεν μπορώ να διαλέξω, και να ζήσουν ευτυχισμένοι και να πάρουν έστω λίγο από την ευαισθησία του και να χαρούν», είπε η μητέρα του μιλώντας στον Alpha.

H αδελφή του 23χρονου έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τη στιγμή του δυστυχήματος να ενημερώσει τις Αρχές. «Ο αδελφός μου ήταν πάντα πάρα πολύ καλός και το μόνο που ήθελε ήταν το καλό για όλους και αυτό αποφασίσαμε και εμείς να κάνουμε, να βοηθήσουμε κάποιους άλλους. Ζητάμε να βρεθούν αυτόπτες μάρτυρες για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη διαδικασία που πρέπει από εδώ και πέρα. Χρειαζόμαστε μάρτυρες για να εξακριβώσουμε τι συνέβη. Συγκεκριμένα ένα ταξί το οποίο ήταν ακριβώς μπροστά και αφού έγινε το ατύχημα, έφυγε. Ψάχνουμε αυτόν τον ταξιτζή, συγκεκριμένα».

Στο μεταξύ, διευκρινίσεις για τον αστυνομικό-οδηγό του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη που ενεπλάκη στο τροχαίο έδωσε η αστυνομία.

Σε ανακοίνωσή της, η ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνει ότι ο εμπλεκόμενος αστυνομικός τέθηκε προσωρινά εκτός υπηρεσίας οδηγού, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα. Εξάλλου, σύμφωνα με πηγές του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο οδηγός δεν συνελήφθη, επειδή το τροχαίο δεν ήταν θανατηφόρο, καθώς επίσης επειδή. βάσει του άρθρου 43 παρ. 5 του ΚΟΚ, παρέμεινε στο σημείο του ατυχήματος και δεν ήταν ύποπτος φυγής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...