175
Οι τελευταίοι άνθρωποι των εγκαταστάσεων του Tatoi Club τρέχουν να σωθούν καθώς η φωτιά βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά τους | Youtube

Συγκλονιστικό βίντεο από τη Βαρυμπόμπη: Η μάχη με τις φλόγες στο Tatoi Club

Protagon Team Protagon Team 25 Αυγούστου 2021, 22:37
Οι τελευταίοι άνθρωποι των εγκαταστάσεων του Tatoi Club τρέχουν να σωθούν καθώς η φωτιά βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά τους
|Youtube

Συγκλονιστικό βίντεο από τη Βαρυμπόμπη: Η μάχη με τις φλόγες στο Tatoi Club

Protagon Team Protagon Team 25 Αυγούστου 2021, 22:37

Εχουν περάσει περισσότερες από 20 ημέρες από την καταστροφική πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη. Οι άνθρωποι όμως που έδωσαν τη μάχη με τις φλόγες σίγουρα δεν έχουν ξεχάσει εκείνες τις εφιαλτικές ημέρες.

Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή κατέκαψε τα πάντα στο διάβα της, ενώ μέτωπά της απείλησαν αρκετά σημεία και στο Τατόι.

Οταν έσβησε, άφησε πίσω της περισσότερα από 68.000 στρέμματα καμένης γης, σπίτια έγιναν στάχτη, ενώ ανυπολόγιστος είναι ο αριθμός από τα ζώα που δεν κατάφεραν να γλιτώσουν από την πύρινη λαίλαπα.

Την Τετάρτη, 20 και πλέον ημέρες μετά, το Tatoi Club δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει από την αρχή τη μάχη των ανθρώπων των εγκαταστάσεων με τις φλόγες στην περιοχή.

Τα πλάνα ελήφθησαν από κάμερες ασφαλείας και αποτυπώνουν τις προσπάθειες των ανθρώπων να περιορίσουν τη φωτιά.

Το βίντεο ξεκινά από την εκκένωση του κέντρου αναψυχής ενώ φτάνει μέχρι και το σημείο που οι τελευταίοι θαρραλέοι άφησαν λάστιχα και μάνικες και άρχισαν να τρέχουν, καθώς η φωτιά έφτασε στο σημείο και στις παρυφές του Tatoi Club, καίγοντας ότι πράσινο υπήρχε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...