189
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει | REUTERS/Alberto Lingria

Στον τελικό του Masters της Ρώμης με ανατροπή ο Τσιτσιπάς

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2022, 20:15
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει
| REUTERS/Alberto Lingria

Στον τελικό του Masters της Ρώμης με ανατροπή ο Τσιτσιπάς

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2022, 20:15

Υστερα από έναν δραματικό αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου με 4-6, 6-3, 6-3 του Γερμανού Αλεξάντερ Ζβέρεφ και προκρίθηκε στον τελικό του Masters της Ρώμης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε το πρώτο σετ αλλά έκανε την ανατροπή και πήρε την πρόκριση: θα διεκδικήσει τον δεύτερο Masters τίτλο του φέτος και τρίτο συνολικά στην καριέρα του (ο Τσιτσιπάς έχει κατακτήσει δύο Masters στο Μονακό)

Οι δυο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους στο ξεκίνημα του αγώνα. Ο Ζβέρεφ βρήκε μπρέικ και προηγήθηκε με 4-3. Ο Γερμανός διατήρησε το προβάδισμά του και έκλεισε το πρώτο σετ στο δικό του σερβίς.

Ο Τσιτσιπάς δεν άφησε καμία πιθανότητα στον Ζβέρεφ στο δεύτερο σετ: Ο έλληνας πρωταθλητής προηγήθηκε με 3-0 κάνοντας μπρέικ στο δεύτερο γκέιμ. Ο Τσίτσιπας κράτησε το σερβίς αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τα δύο μπρέικ πόιντ του Ζβέρεφ και οδήγησε τον ημιτελικό σε τρίτο σετ.

Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με μπρέικ για το 3-2 και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για το 4-2 έχοντας το πάνω χέρι. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκλεισε το ματς με εμφατικό τρόπο στο σερβίς του αντιπάλου του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...