254
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαιρετά πολίτη καθ' οδόν για τα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου | INTIMEnews

Στον ΣΥΡΙΖΑ «βλέπουν» επιβεβαίωση ως πρωταγωνιστική δύναμη στην Κεντροαριστερά

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2024, 19:48
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαιρετά πολίτη καθ' οδόν για τα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου
|INTIMEnews

Στον ΣΥΡΙΖΑ «βλέπουν» επιβεβαίωση ως πρωταγωνιστική δύναμη στην Κεντροαριστερά

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2024, 19:48

Ικανοποίηση επικράτησε στην Κουμουνδούρου μετα την ανακοίνωση των exit poll των ευρωεκλογών, όπου ως πρώτο σχόλιο, υπογράμμιζαν ότι ο  ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνεται ως «η πρωταγωνιστική δύναμη της ευρύτερης Κεντροαριστερής παράταξης»

Πηγές του κόμματος του Στέφανου Κασσελάκη μιλούσαν για «ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη» και «σαφή αποδοκιμασία των πολιτικών του».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνεται ως η πρωταγωνιστική δύναμη της ευρύτερης Κεντροαριστερής παράταξης. Διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που μέχρι πρότινος προέβλεπαν την κατάρρευση του. Είναι σαφές πως είναι πλέον στο χέρι του να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου. Είναι επίσης σαφές πως δεν επιβραβεύτηκε η τακτική του κ. Ανδρουλάκη για μόνομέτωπη στόχευση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη», κατέληγαν οι ίδιες πηγές από την Κουμουνδούρου, μολονότι τόσο από το exit poll όσο και έπειτα από τα επίσημα αποτελέσματα φαινόταν πως το κόμμα θα ήταν μακριά και από το 20% που είχε θέσει ως στόχο ο κ. Κασσελάκης όσο και από το 17% που ήταν η επίδοση στις εθνικές κάλπες του Ιουνίου του 2023.

«Αύριο δεν αλλάζει η ανασφάλεια και η φτώχεια που βιώνει ο κόσμος» ανέφερε ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης σε ένα πρώτο σχόλιό του μετά την ανακοίνωση του exit poll των ευρωεκλογών και προτού αναχωρήσει για τα γραφεία της Κουμουνδούρου.

«Ας έχουμε όλοι στο μυαλό μας την πυξίδα της πολιτικής. Δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό για την καρέκλα και τις προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά για να υπηρετήσουμε τον λαό και την πατρίδα», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και παρέπεμψε για τα περαιτέρω στις επόμενες δηλώσεις του από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...