211
Η Ολγα Γεροβασίλη έξω από τον Αρειο Πάγο, κατά την προηγούμενη επίσκεψή της για την κατάθεση υπομνήματος για τους προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση Novartis | INTIMEnews

Στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο ΣΥΡΙΖΑ για τα ηχητικά Μιωνή

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2020, 12:28
Η Ολγα Γεροβασίλη έξω από τον Αρειο Πάγο, κατά την προηγούμενη επίσκεψή της για την κατάθεση υπομνήματος για τους προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση Novartis
|INTIMEnews

Στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο ΣΥΡΙΖΑ για τα ηχητικά Μιωνή

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2020, 12:28

Εντονη είναι πλέον η ανησυχία στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ από τη φημολογία για περισσότερα ηχητικά με συνομιλίες του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή με στελέχη ή πρώην υπουργούς του κόμματος την περίοδο της διακυβέρνησης Τσίπρα.

Σε μία πρώτη ενέργεια για την αποτροπή δημοσιοποίησης νέων αποκαλυπτικών διαλόγων, η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, μαζί με τον υπεύθυνο για θέματα Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Φώτη Κουβέλη, επισκέφθηκαν τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκειμένου να καταθέσουν αναφορά για την παράνομη -όπως τη χαρακτηρίζουν – ηχογράφηση Μιωνή.

Τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν από τον εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια σε σχέση με αυτεπάγγελτα διωκόμενες πράξεις καθώς και να εφαρμοστεί ο νόμος από όλες τις Αρχές.

Aλλά και ο ίδιος ο Νίκος Παππάς, μία ημέρα μετά την απολογία-παρωδία στο Πολιτικό Συμβούλιο, επανήλθε στο θέμα της Novartis με νέα δήλωση την Παρασκευή (στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνία), όπου επέμεινε ότι τα περί σκευωρίας «καταρρέουν με εκκωφαντικό τρόπο»!

«Και με τη βούλα του αμερικανικού δημοσίου η υπόθεση Novartis είναι σκάνδαλο. Τα περί “σκευωρίας” καταρρέουν με εκκωφαντικό τρόπο. Εξωδικαστικος συμβιβασμός με τη Novartis να παραδέχεται ότι χρημάτιζε έλληνες αξιωματούχους για να κερδίζει κομμάτια της αγοράς», ανέφερε συγκεκριμένα ο έκθετος πια πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ – δήλωση την οποία μοιράστηκε και μέσω Twitter (κάτω).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...