234
Το αυτοκίνητο του 46χρονου λίγα λεπτά μετά την παράσυρση του αντρογυνου με το παιδί του |

Κακουργηματική δίωξη στον μεθυσμένο οδηγό που «θέρισε» το ζευγάρι με το δύο ετών παιδί τους στη Θέρμη

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2024, 09:51
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 12/09/2024 11.05
Το αυτοκίνητο του 46χρονου λίγα λεπτά μετά την παράσυρση του αντρογυνου με το παιδί του
|

Κακουργηματική δίωξη στον μεθυσμένο οδηγό που «θέρισε» το ζευγάρι με το δύο ετών παιδί τους στη Θέρμη

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2024, 09:51
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 12/09/2024 11.05

Στον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης οδηγήθηκε το πρωι της Πέμπτης ο 46χρονος ο οποίος, οδηγώντας υπό την επήρεια μέθης, παρέσυρε το πρωί της Τετάρτης το ζευγάρι με το δύο ετών παιδί του σε δρόμο στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ο 37χρονος πατέρας και η 34χρονη σύζυγός του (έγκυος στον πέμπτο μήνα) παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», ενώ το παιδάκι τους νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ίδιου νοσηλευτικού ιδρύματος.

Και οι τρεις, όπως έγινε γνωστό, είναι Ελληνες, μόνιμοι κάτοικοι Βελγίου.

Σε βάρος του 46χρονο ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη. Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, διώκεται για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων», όπως επίσης για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή».

Με τη δίωξη σε βάρος το πραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία αναμένεται να πάρει προθεσμία. Μέχρι τότε θα παραμείνει υπό κράτηση.

Ενώπιον του εισαγγελέα φέρεται να είπε ότι είχε πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, ενώ ανέφερε ότι εργάζεται με τη μητέρα του σε συνεργείο καθαρισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο μετρήσεις στις οποίες υπεβλήθη (με τη μέθοδο της αιμοληψίας) «έδειξαν» ότι στο αίμα του βρέθηκε αλκοόλ που υπερέβη τα επιτρεπτά όρια και συγκεκριμένα φέρεται να ήταν 0,64 και 0,75 mg/l, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...