201
Στιγμιότυπο από τη μεταγωγή των χούλιγκαν, την Κυριακή | ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/Intime

Προφυλακιστέοι άλλοι 15 κατηγορούμενοι για τη Νέα Φιλαδέλφεια – ανάμεσά τους και ένας στον Ευαγγελισμό

Protagon Team Protagon Team 13 Αυγούστου 2023, 11:53
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 13/08/2023, 19:05
Στιγμιότυπο από τη μεταγωγή των χούλιγκαν, την Κυριακή
|ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/Intime

Προφυλακιστέοι άλλοι 15 κατηγορούμενοι για τη Νέα Φιλαδέλφεια – ανάμεσά τους και ένας στον Ευαγγελισμό

Protagon Team Protagon Team 13 Αυγούστου 2023, 11:53
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 13/08/2023, 19:05

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν 15 κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά τις απολογίες που έδωσαν στους ανακριτές της υπόθεσης, την Κυριακή.

Η διαδικασία συνεχιζόταν μέχρι αργά το βράδυ για τους τελευταίους 18 κατηγορούμενους.

Οι απολογίες της τρίτης και τελευταίας ομάδας κατηγορουμένων είχαν ξεκινήσει από το πρωί της Κυριακής, ενώπιον των ανακριτών στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Συνολικά, 33 κατηγορούμενοι έδωσαν εξηγήσεις για όσα τους καταλογίζονται, ενώ απολογία έδωσε ήδη από το νοσοκομείο ένας ακόμη κατηγορούμενος που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με πρόβλημα υγείας.

Την απολογία του τραυματία έλαβε ο 14ος τακτικός ανακριτής ο οποίος μετέβη στο νοσοκομείο. Ο ασθενής κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Με την ολοκλήρωση της σημερινής διαδικασίας, θα έχουν απολογηθεί όλοι οι κατηγορούμενοι, στην συντριπτική πλειονότητα τους υπήκοοι Κροατίας, για τα αιματηρά επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα την θανάσιμη επίθεση με μαχαίρι σε βάρος του Μιχάλη Κατσουρή, το βράδυ της Δευτέρας.

Και οι 70 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν τις δύο προηγούμενες ημέρες, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και οδηγήθηκαν στις φυλακές.

Συνολικά εκδόθηκαν 41 φυλακιστήρια, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα οποία αφορούν στην προφυλάκιση των συλληφθέντων σε 16 φυλακές της χώρας.

Ειδικότερα, στις φυλακές του Αυλώνα θα οδηγηθούν οκτώ χούλιγκαν και στον Κορυδαλλό άλλοι έξι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στις υπόλοιπες φυλακές θα μεταφερθούν τα υπόλοιπα άτομα που προφυλακίστηκαν για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...