240
Ο 61 ετών κατηγορούμενος θα περάσει την Τετάρτη την πόρτα του ανακριτικού γραφείου | ΙΝΤΙΜΕnews

Στον ανακριτή ο τραυματιοφορέας του «Αγία Σοφία» – Σε κατάσταση αναισθησίας ή και διασωληνωμένα τα θύματά του!

Protagon Team Protagon Team 31 Μαρτίου 2021, 09:21
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 31/03/2021, 11:45
Ο 61 ετών κατηγορούμενος θα περάσει την Τετάρτη την πόρτα του ανακριτικού γραφείου
|ΙΝΤΙΜΕnews

Στον ανακριτή ο τραυματιοφορέας του «Αγία Σοφία» – Σε κατάσταση αναισθησίας ή και διασωληνωμένα τα θύματά του!

Protagon Team Protagon Team 31 Μαρτίου 2021, 09:21
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 31/03/2021, 11:45

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε την Τετάρτη ο 61 ετών τραυματιοφορέας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση μικρών κοριτσιών μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ένα από τα ανήλικα θύματά του ήταν σε κατάσταση αναισθησίας, ενώ άλλο ήταν διασωλημένο την ώρα των αρρωστημένων πράξεων του τραυματιοφορέα, ο οποίος υποτίθεται ότι ήταν επιφορτισμένος με τη μεταφορά των ασθενών ή εξεταζόμενων και την κράτησή τους από τους αστραγάλους σε περίπτωση που έκαναν σπασπωδικές – αντανακλαστικές κινήσεις.

Ο κατηγορούμενος καλείται να απολογηθεί για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος μετά τις καταθέσεις γιατρών και άλλων εργαζομένων του νοσοκομείου, από τις οποίες φέρεται να προκύπτει ότι ο τραυματιοφορέας θώπευσε το ένα παιδί και προέβη σε γενετήσιες πράξεις στο δεύτερο.

Σύμφωνα με το Mega, oι πρώτες καταγγελίες σε βάρος του έγιναν στις 29 Ιανουαρίου. Μία ειδικευόμενη γιατρός και η επιμελήτριά της κατήγγειλαν ότι ο τραυματιοφορέας κακοποίησε τα δύο παιδιά που ήταν ναρκωμένα. Στο ένα μάλιστα, όπως ανέφεραν, διαπίστωσαν αιμορραγία, ενώ ίχνη αίματος υπήρχαν και σε ένα από τα γάντια που φορούσε εκείνος.

Ο 61 ετών τραυματιοφορέας συνελήφθη στο σπίτι του στους Αμπελοκήπους την περασμένη εβδομάδα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη.

Ο ίδιος –πατέρας δύο παιδιών– αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι ενώπιον του ανακριτή θα αποδείξει την αθωότητά του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...