237
Ο Ρούμπεν Σεμέδο ήταν σε αναζήτηση νέας ομάδας - φωτογραφία από τη μεταγωγή του στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων | INTIMEnews

Στον ανακριτή ο Σεμέδο, κατηγορούμενος για ομαδικό βιασμό

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2021, 14:22
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 30/08/2021 17:00
Ο Ρούμπεν Σεμέδο ήταν σε αναζήτηση νέας ομάδας - φωτογραφία από τη μεταγωγή του στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων
|INTIMEnews

Στον ανακριτή ο Σεμέδο, κατηγορούμενος για ομαδικό βιασμό

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2021, 14:22
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 30/08/2021 17:00

Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό, σύμφωνα με το άρθρο 336 παράγραφος 3 του Ποινικού Κώδικα, ασκήθηκε σε βάρος του πορτογάλου ποδοασφαιριστή, Ρούμπεν Σεμέδο, μετά την καταγγελία στην οποία προέβη 17χρονη (εδώ) στο Τμήμα Ανηλίκων της ΓΑΔΑ.

Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού παραπέμφθηκε στον 21ο τακτικό ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη. Μέχρι τότε θα μείνει υπό κράτηση.

Μία πρώτη «γεύση» της υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθήσει η πλευρά του ποδοσφαιριστή, έδωσε ο δικηγόρος του, Σταύρος Γεωργόπουλος, με την εξής απίστευτη δήλωση για την καταγγέλλουσα:

«Αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».

«Οταν καταγγέλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι ο  ποδοσφαιριστής αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται.

 

 

Συνελήφθη και ο δεύτερος κατηγορούμενος

Στο μεταξύ, συνελήφθη το μεσημέρι από αστυνομικούς του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας, ο 40χρονος Νιγηριανός, ο οποίος κατηγορείται μαζί με τον Σεμέδο, που οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, για τον βιασμό της 17χρονης, στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, στην Γλυφάδα.

Ο 40χρονος μάνατζερ καλλιτεχνών, συνελήφθη με βάση ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, ύστερα από την δικογραφία που σχηματίστηκε από την Αστυνομία και θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...