304
Ο 46χρονος Βαγγέλης Γιαννούλης κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια | INTIMEnews

Στον ανακριτή ο 46χρονος που έστειλε στην Εντατική τη σύντροφό του – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το θύμα

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2022, 12:35
Ο 46χρονος Βαγγέλης Γιαννούλης κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια
|INTIMEnews

Στον ανακριτή ο 46χρονος που έστειλε στην Εντατική τη σύντροφό του – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το θύμα

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2022, 12:35

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασε το πρωί της Τρίτης ο 46χρονος Βαγγέλης Γιαννούλης, που κόντεψε να σκοτώσει στο ξύλο την 40χρονη σύντροφό του στην Αργυρούπολη.

Οπως έγινε γνωστό, ζήτησε και πήρε αναβολή για την απολογία του την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο 46χρονος, που αμέσως μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της γυναίκας εξαφανίστηκε, παρουσιάστηκε τελικά το απόγευμα της Δευτέρας, μαζί με τον δικηγόρο του, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Αμέσως συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

«Τη χτύπησα αλλά δεν ήθελα να τη στείλω και στο νοσοκομείο. Τσακωθήκαμε και η κατάσταση ξέφυγε. Δεν περίμενα τα χτυπήματά μου να της κάνουν τέτοια ζημιά. Οταν την είδα αιμόφυρτη στο πάτωμα, φοβήθηκα και έφυγα», τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς.

Οπως έγινε γνωστό, ο 46χρονος δάσκαλος του τζούντο είχε παντρευτεί –και χωρίσει– τρεις φορές. Αιτία χωρισμού ήταν πάντα η βίαιη συμπεριφορά του απέναντι στις συζύγους του.

Πριν από δύο δεκαετίες είχε αποπειραθεί να στραγγαλίσει την τότε σύζυγό του, ενώ το 2015, στο Αργος, είχε μαχαιρώσει την 23χρονη τότε γυναίκα του. Εκείνη κατάφερε να ξεφύγει και εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη από περαστικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 23χρονη πήρε το παιδί τους και έφυγε στο εξωτερικό για να γλιτώσει από τη μανία του 46χρονου.

Οσον αφορά την κατάσταση της υγείας του τελευταίου του θύματος, η 40χρονη Ολγα παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού».

Με ανάρτησή του στο Facebook (δείτε τη κάτω), ο δήμαρχος Αργυρούπολης-Ελληνικού, Γιάννης Κωνσταντάτος, απηύθυνε έκκληση για αίμα.

«Η συμπολίτισσά μας, η κοπέλα που χτύπησε ο άνανδρος σύντροφός της, χαροπαλεύει. Εκτός από τις προσευχές μας που τη συντροφεύουν, παρακαλώ όλοι όσοι μπορείτε να δείτε την ανάρτηση και να δώσετε άμεσα αίμα. Μακάρι να πάνε όλα καλά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...