174
Η πρόσκληση των διοργανωτών έγινε δεκτή από τον μουσικοσυνθέτη και θα δώσει το παρών έστω και με ηχογραφημένο μήνυμα | ΙΝΤΙΜΕnews

Στο συλλαλητήριο της Αθήνας (λέει ότι θα είναι) ο Μίκης Θεοδωράκης

Protagon Team Protagon Team 29 Ιανουαρίου 2018, 10:36
Η πρόσκληση των διοργανωτών έγινε δεκτή από τον μουσικοσυνθέτη και θα δώσει το παρών έστω και με ηχογραφημένο μήνυμα
|ΙΝΤΙΜΕnews

Στο συλλαλητήριο της Αθήνας (λέει ότι θα είναι) ο Μίκης Θεοδωράκης

Protagon Team Protagon Team 29 Ιανουαρίου 2018, 10:36

Την παρουσία του στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το όνομα της Μακεδονίας φέρεται να επιβεβαίωσε επισήμως ο Μίκης Θεοδωράκης.

Η εκ των διοργανωτών του συλλαλητηρίου το μεσημέρι της Κυριακής (14.00), Γεωργία Μπιτάκου, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι ο μουσικοσυνθέτης έκανε δεκτή σχετική πρόταση που του έγινε και μάλιστα αν του το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του, θα είναι και ένας από τους ομιλητές στη συγκέντρωση.

Ο προεδρεύων της Οργανωτικής Επιτροπής, Πατσίκας Μιχαήλ, που επισκέφθηκε τον Μίκη Θεοδωράκη για να του παραδώσει την  πρόσκληση, μετέφερε την έντονη επιθυμία του μουσικοσυνθέτη «να είναι παρών, να τον δει ο λαός και να δει και τον λαό όρθιο». «Για αυτό τον λαό και την πατρίδα θα έδινα και τη ζωή μου θα προσπαθήσω να είμαι εκεί», φέρεται να του είπε ο Μίκης Θεοδωράκης.

Αλλά και στην περίπτωση που τελικά δεν μπορέσει να δώσει το παρών στο συλλαλητήριο, ο Μίκης Θεοδωράκης δεσμεύτηκε στη Συντονιστική Επιτροπή ότι θα  απευθύνει τουλάχιστον χαιρετισμό μέσω ηχογραφημένου μηνύματος.

Σύμφωνα πάντα με την κυρία Μπιτάκου, όλα τα έξοδα για τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου καλύπτονται από την ομογένεια.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...