212
Φωτογραφία από την παρέμβαση του Ρουβίκωνα στην οικία του κ. Γεωργιάδη | Twitter / @AdonisGeorgiadi

Στο στόχαστρο του Ρουβίκωνα το σπίτι του Αδωνι Γεωργιάδη

Protagon Team Protagon Team 17 Νοεμβρίου 2022, 22:27
Φωτογραφία από την παρέμβαση του Ρουβίκωνα στην οικία του κ. Γεωργιάδη
|Twitter / @AdonisGeorgiadi

Στο στόχαστρο του Ρουβίκωνα το σπίτι του Αδωνι Γεωργιάδη

Protagon Team Protagon Team 17 Νοεμβρίου 2022, 22:27

Παρέμβαση έξω από το σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνι Γεωργιάδη πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης μέλη του Ρουβίκωνα, πετώντας τρικάκια με συνθήματα όπως «η φτώχεια δεν σταματά με επικοινωνιακά κόλπα» και… πακέτα μακαρόνια.

Το περιστατικό γνωστοποίησε ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Twitter, την οποία συνόδευσε με φωτογραφικό υλικό, στην οποία έγραψε τα εξής:

«Ενα περίεργο πράγμα όποτε λέω κάτι που ενοχλεί πολύ τον @atsipras έρχεται ο Ρουβίκωνας και επιτίθεται στο σπίτι μου με τα παιδιά μου μέσα… Μπα σύμπτωση θα είναι και ο @syriza_gr σίγουρα καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι μου είμαι βέβαιος… Παιδιά δεν σας φοβόμαστε να ξέρετε..».

«Τώρα βλέπω ότι πέταξαν και μακαρόνια οι “επαναστάτες” του Ρουβίκωνα για να διαμαρτυρηθούν και καλά για το “Καλάθι”… Αμα δεν έχεις κάνει φτωχός και τα έχεις όλα έτοιμα στην ζωή σου πως να εκτιμήσεις την αξία αυτών των τροφίμων που πέταξαν… Το “Καλάθι” πόνεσε πολύ τελικά…», ανέφερε ο υπουργός σε επόμενο tweet του.

«Πριν από λίγο στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης, Αδωνι Γεωργιάδη, την ώρα που μέσα στο σπίτι βρίσκονταν τα παιδιά του, επιτέθηκαν οι τραμπούκοι του Ρουβίκωνα», δήλωσε από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Καταδικάζουμε αυτή την άνανδρη επίθεση από τους τραμπούκους της οργάνωσης αυτής και το ίδιο περιμένουμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Καθαρά και απόλυτα», προσέθεσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...