248
O Γιώργος Παπανικολάου που φαίνεται να είναι ο νέος εκλεκτός της ΝΔ για το χρίσμα στην Αττική και ο Γιώργος Πατούλης | IntimeNews

Στο Μαξίμου ο δήμαρχος Γλυφάδας – Θα στηριχθεί αντί του Πατούλη;

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουλίου 2023, 13:50
O Γιώργος Παπανικολάου που φαίνεται να είναι ο νέος εκλεκτός της ΝΔ για το χρίσμα στην Αττική και ο Γιώργος Πατούλης
|IntimeNews

Στο Μαξίμου ο δήμαρχος Γλυφάδας – Θα στηριχθεί αντί του Πατούλη;

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουλίου 2023, 13:50

Ενα ζεϊμπέκικο μπορεί να στερήσει από τον Γιώργο Πατούλη την πολυπόθητη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές της περιφέρειας Αττικής;

Η απάντηση φαίνεται πως είναι θετική καθώς στο Μέγαρο Μαξίμου η δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του περιφερειάρχη Αττικής δεν έχει κοπάσει παρά την συγγνώμη του τελευταίου το βράδυ της Παρασκευής.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Πατούλης εμφανίζεται σε βίντεο να χορεύει ζεϊμπέκικο την Πέμπτη σε εκδήλωση στο Ζάππειο καθώς η χώρα αντιμετώπιζε δεκάδες πυρκαγιές και στην Νέα Αγχίαλο είχε δημιουργηθεί ένα σκηνικό πολέμου από τις εκρήξεις στην αποθήκη πυρομαχικών της 111 ΠΜ.

Αυτό, όπως είναι φυσικό, έφερε εκνευρισμό στο κυβερνητικό στρατόπεδο με πηγές της ΝΔ να σχολιάζουν την Παρασκευή ότι «όλα είναι ανοιχτά» σε σχέση με το χρίσμα του κόμματος για τις προσεχείς εκλογές.

Το Σάββατο μάλιστα, ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου και είδε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συζητώντας το ενδεχόμενο καθόδου του στην περιφέρεια Αττικής. Αυτό σημειώνει στο ρεπορτάζ του στο Protothema.gr, o Γιώργος Ευγενίδης που τονίζει ότι ο «ο βηματισμός του κυβερνώντος κόμματος ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών βρίσκεται σε διαδικασία επίσπευσης, καθώς πιο κοντά από ποτέ είναι η απόσυρση της στήριξης στον νυν περιφερειάρχη Γιώγο Πατούλη».

Ο Γιώργος Παπανικολάου είναι δήμαρχος Γλυφάδας από το 2014. Μάλιστα στις τελευταίες εκλογές επανεξελέγη με ποσοστό άνω του 79%. Έχει διατελέσει ευρωβουλευτής (2009-2014) και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ (2004-2009).

Σε άλλα ρεπορτάζ, για το χρίσμα της ΝΔ στην Αττική έχει ακουστεί και το όνομα του νυν υφυπουργού Αμυνας, Νίκου Χαρδαλιά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...