127
Ο στρατηγός Φλώρος σε φωτογραφία από το σεμινάριο «DEEP DIVE IN THE MULTI CORPS LAND COMPONENT COMMAND» του NRDC-GR | ΙΝΤΙΜΕnews

Στο αμερικανικό Πεντάγωνο ο Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος στις 8 Απριλίου

Protagon Team Protagon Team 24 Μαρτίου 2021, 11:14
Ο στρατηγός Φλώρος σε φωτογραφία από το σεμινάριο «DEEP DIVE IN THE MULTI CORPS LAND COMPONENT COMMAND» του NRDC-GR
|ΙΝΤΙΜΕnews

Στο αμερικανικό Πεντάγωνο ο Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος στις 8 Απριλίου

Protagon Team Protagon Team 24 Μαρτίου 2021, 11:14

Στις 8 Απριλίου θα γίνει τελικά η συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, με τον ομόλογο του, αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων ΗΠΑ, στρατηγού Μάρκ Μίλεϊ, στο αμερικανικό Πεντάγωνο.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ θα μεταβεί στην Ουάσινγκτον στις 5 Απριλίου και το πρόγραμμά του, εκτός από τη συνάντηση με τον στρατηγό Μίλεϊ, περιλαμβάνει επαφές στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, καθώς και επίσκεψη στην Τάμπα της Φλόριντα, όπου ανθεί η πολυπληθής ελληνοαμερικανική κοινότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στις 7 Απριλίου ο στρατηγός Φλώρος θα συναντηθεί με τον Φίλιπ Ρίκερ, υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για θέματα Ευρώπης και την Μόλι Μοντγκόμερι, αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών για θέματα Ευρώπης.

Κατά την παραμονή του στην Ουάσιγκτον, ο κ Φλώρος θα έχει επαφές με αμερικανούς νομοθέτες, ενώ θα παραστεί και σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στο Ελληνοαμερικανικό Ινστιτούτο ΑΗΙ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...