345
Η εικόνα των καμένων γραφείων του Real FM με το πρώτο φως της ημέρας | INTIMEnews

Στις φλόγες οι εγκαταστάσεις του Real Group στο Μαρούσι – βρέθηκαν γκαζάκια

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουλίου 2022, 09:13
Η εικόνα των καμένων γραφείων του Real FM με το πρώτο φως της ημέρας
|INTIMEnews

Στις φλόγες οι εγκαταστάσεις του Real Group στο Μαρούσι – βρέθηκαν γκαζάκια

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουλίου 2022, 09:13

Μεγάλης έκτασης φωτιά εκδηλώθηκε στις 3 τα ξημερώματα στο κτίριο όπου στεγάζονται οι εγκαταστάσεις του Real Group, επί της Λ. Κηφισίας στο Μαρούσι.

Η φωτιά ξεκίνησε από τον τρίτο όροφο του κτιρίου όπου στεγάζονται ο Realfm 97,8 και η Realnews και επεκτάθηκε προς τα κάτω.

Επιτόπου έσπευσαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, οι οποίοι και απεγκλώβισαν μία ηχολήπτρια που βρισκόταν στον χώρο τη στιγμή που εκδηλώθηκε. Οπως έγινε γνωστό πρόκειται για την Κατερίνα Βουτσά η οποία μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

Το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, με πρώτο αυτό του εμπρησμού, καθώς σύμφωνα και με τη μαρτυρία της ηχολήπτριας πριν την εκδήλωση της φωτιάς ακούστηκαν τρεις εκρήξεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο σημείο όπου εκδηλώθηκε η φωτιά, βρέθηκαν υπολείμματα αυτοσχέδιου μηχανισμού και συγκεκριμένα τρία γκαζάκια, που πιθανότατα ήταν δεμένα μεταξύ τους.

Γκαζάκια στον Real

Ο εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε σε εξωτερικό κλιμακοστάσιο του κτιρίου, από την πλευρά της Κηφισίας, μεταξύ του ισογείου και του πρώτου ορόφου.

Για εμπρησμό έκανε λόγο από την πρώτη στιγμή ο ιδιοκτήτης (και ιδρυτής του Real FM) Νίκος Χατζηνικολάου.

«Εβαλαν φωτιά στον Real FM! Μας καίνε! Τρείς εκρήξεις και τώρα καιγόμαστε…» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε και ένα βίντεο από το κτήριο επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι σημειώνοντας πως: «Εκρήξεις και φωτιά στον Real FM και στη Realnews! Μας καίνε! Προσπαθούν να μας κλείσουν!».

Στο κτίριο βρίσκεται και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της ΕΛΑΣ, το οποίο θα ερευνήσει τον χώρο.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη υπήρξε ξαφνικά σοβαρή βλάβη στις εγκαταστάσεις μετάδοσης του σήματος του σταθμού και τώρα, μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο, εκδηλώθηκε η φωτιά στις εγκαταστάσεις του Real Fm.

«Δεν πρόκειται για μια τυχαία φωτιά. Υπάρχει ξεκάθαρα παρέμβαση. Πιστεύουμε πως είναι εμπρησμός. Σε εκείνο το σημείο δεν μπορεί να υπάρξει βραχυκύκλωμα. Τις εκρήξεις άκουσε και η ηχολήπτρια που ήταν στο κτήριο και ήταν πολύ δυνατές», δήλωσε ο δημοσιογράφος του Real Μάνος Νιφλής.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...