265
H Μαρία Σάκκαρη πανηγύρισε την πρόκρισή της στις «16» του τουρνουά της Αυστραλίας για δεύτερη φορά στην καριέρα της | REUTERS/Loren Elliott

Στις «16» του Αυστραλιανού Οπεν η Μαρία Σάκκαρη

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2022, 14:34
H Μαρία Σάκκαρη πανηγύρισε την πρόκρισή της στις «16» του τουρνουά της Αυστραλίας για δεύτερη φορά στην καριέρα της
|REUTERS/Loren Elliott

Στις «16» του Αυστραλιανού Οπεν η Μαρία Σάκκαρη

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2022, 14:34

Η Μαρία Σάκκαρη είναι εντυπωσιακή έως τώρα στο Αυστραλιανό Οπεν.

Μετά την επικράτησή της επί της Κινέζας Κινγουέν Ζενγκ την Τετάρτη (εδώ), νίκησε άνετα με 2-0 (6-4, 6-1 σε 1 ώρα και 22 λεπτά) σετ την Βερόνικα Κουντερμέτοβα και προκρίθηκε στις «16» του τουρνουά για δεύτερη φορά στην καριέρα της.

Η Ρωσίδα ξεκίνησε πολύ επιθετικά το ματς και προηγήθηκε με 3-1 και 40-0 στο σερβίς της, όμως από εκείνο το σημείο άλλαξαν όλα. Η Κουντερμέτοβα πήρε μόλις 2 γκέιμς στον υπόλοιπο αγώνα, η Σάκκαρη πήρε 11 συνολικά και όλα τελείωσαν αισίως για την ελληνίδα τενίστρια που έκανε υποδειγματικό ματς με μόλις 12 αβίαστα λάθη (32 η αντίπαλός της) και 4 άσους.

Στον επόμενο γύρο η Σάκκαρη θα αντιμετωπίζει την αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα (Νο21) η οποία επικράτησε λίγο νωρίτερα της Νουρία Παρίσας Ντίας (Νο63) με 2-0 σετ.

Το κλίμα για την ελληνίδα τενίστρια ήταν τέτοιο που οι ομογενείς από την Αυστραλία τραγούδησαν ακόμα και παραδοσιακά άσματα στις κερκίδες.

Συγκεκριμένα ακούστηκε το «πω πω πω Μαρία» και το «Μήλο μου κόκκινο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...