174
Ο Πρωθυπουργός στο πλοίο από Αρκίτσα για Εύβοια | evima.gr

Στη Βόρεια Εύβοια ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2021, 08:33
Ο Πρωθυπουργός στο πλοίο από Αρκίτσα για Εύβοια
|evima.gr

Στη Βόρεια Εύβοια ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2021, 08:33

Τη Βόρεια Εύβοια επισκέπτεται την Τρίτη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδεία πολυμελούς κυβερνητικού κλιμακίου, όπου στις 10.30 θα προεδρεύσει σε σύσκεψη φορέων στο ΕΠΑΛ Ιστιαίας.

Κατά τη σύσκεψη θα γίνει η παρουσίαση του σχεδίου που έχει καταρτίσει η επιτροπή για την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας, με επικεφαλής τον Σταύρο Μπένο.

Mε τη βοήθεια των πολιτών «θα ξαναχτίσουμε την Εύβοια καλύτερη και ομορφότερη από ό,τι ήταν», είχε πει τον περασμένο Αύγουστο ο κ. Μητσοτάκης, στην πρώτη συνάντηση που είχε με τον κ. Μπένο την επομένη των καταστροφικών πυρκαγιών στη Βόρεια Εύβοια.

Εκτοτε πέρασαν τέσσερις μήνες και ο κ. Μπένος παρέδωσε στον Πρωθυπουργό έκθεση με σειρά μέτρων, βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων, για τους πληγέντες από τις καταστροφές, τις επιχειρήσεις και το περιβάλλον. Μεταξύ άλλων, προβλέπονται παρεμβάσεις στο φυσικό περιβάλλον, για την οικονομία της περιοχής, τον αγροτικό και τον τουριστικό τομέα.

Πρώτος σταθμός του Πρωθυπουργού στις 8.30 το πρωί η Μυρτιά του Δήμου Λίμνης-Μαντουδίου-Αγίας Αννας και στη συνέχεια οι Ροβιές και ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού. Στις 10.00 είναι προγραμματισμένη η επίσκεψή του στο Λύκειο Ιστιαίας, όπου και θα μιλήσει με τοπικούς φορείς και κατοίκους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...