270
Ο Αντόνιο Μπαντέρας σε εκδήλωση στη Μαδρίτη τον Μάρτιο του 2021 | EPA/MARISCAL

Στη Θεσσαλονίκη για γυρίσματα έρχεται ο Αντόνιο Μπαντέρας

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2021, 20:18
Ο Αντόνιο Μπαντέρας σε εκδήλωση στη Μαδρίτη τον Μάρτιο του 2021
|EPA/MARISCAL

Στη Θεσσαλονίκη για γυρίσματα έρχεται ο Αντόνιο Μπαντέρας

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2021, 20:18

Στην Κεντρική Μακεδονία θα αρχίσουν σε δύο εβδομάδες από σήμερα τα γυρίσματα παραγωγής του Χόλιγουντ για την κινηματογραφική ταινία «Barracuda», με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Η παραγωγή είναι ύψους 20 εκατ. ευρώ ενώ όλα τα γυρίσματα θα γίνουν στην Κεντρική Μακεδονία.

Ο παραγωγός του «Barracuda» Ρόμπερτ Βαν Νόρντεν, ο οποίος συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, δήλωσε ότι η παραγωγή βρίσκεται στο στάδιο της ανίχνευσης τοποθεσίας, ανέφερε ότι επισκέψεις γίνονται σε διάφορα μέρη, στην Περαία, τη Θέρμη, τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές. Τόνισε ότι χρησιμοποιούνται εσωτερικές και εξωτερικές τοποθεσίες καθώς και ο χώρος του στούντιο στη Θέρμη και γνωστοποίησε ότι τα συνεργεία θα βρίσκονται στην περιοχή για πέντε εβδομάδες και συνολικά 30 ημέρες γυρισμάτων.

«Είμαστε τυχεροί που βρήκαμε τα περισσότερα από αυτά που αναζητούσαμε μέχρι στιγμής, χάρη στη βοήθεια της ελληνικής ομάδας. Σχεδιάζουμε να αρχίσουμε γυρίσματα σε δύο εβδομάδες και είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είναι μια ταινία και μια ταινία χρειάζεται κάθε είδους πράγματα. Χρησιμοποιούμε οτιδήποτε μπορούμε».

Ο βαν Νόρντεν σημείωσε ότι ο Αντόνιο Μπαντέρας θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα.

Για το θέμα της ταινίας ο παραγωγός επισήμανε ότι πρόκειται για μια ταινία δράσης, που περιστρέφεται γύρω από τη δράση ενός ανθρώπου που υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα εγκληματίας, εμπλέκεται σε εγκληματικές δράσεις και πρέπει να αντιμετωπίσει τους δικούς του ανθρώπους για να σώσει ένα νέο κορίτσι. Και καθώς το σενάριο της ταινίας προβλέπει ότι αυτή διαδραματίζεται στη Φλόριντα ο ίδιος επισήμανε ότι η δουλειά των παραγωγών είναι να κάνουν κάποια μέρη να μοιάζουν με άλλα μέρη. «Αυτή είναι η δουλειά μας και είμαστε ευτυχείς που την κάνουμε στη Θεσσαλονίκη» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...