304
Φωτογραφία από παλαιότερη περιοδεία του Πρωθυπουργού στον Νομό Πέλλας | INTIMEnews

Στη Μαγνησία ο Πρωθυπουργός – Επίσκεψη στην 111 Πτέρυγα Μάχης

Protagon Team Protagon Team 20 Μαΐου 2022, 08:59
Φωτογραφία από παλαιότερη περιοδεία του Πρωθυπουργού στον Νομό Πέλλας
|INTIMEnews

Στη Μαγνησία ο Πρωθυπουργός – Επίσκεψη στην 111 Πτέρυγα Μάχης

Protagon Team Protagon Team 20 Μαΐου 2022, 08:59

Επιστροφή στα της προεκλογικής περιόδου για τον Πρωθυπουργό, καθώς μετά την άκρως επιτυχημένη επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον, πρόθεση και επιδίωξη του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να συνεχίσει και να πυκνώσει τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα – κάτι άλλωστε που φέρεται να έχει ζητήσει ο ίδιος από τους συνεργάτες του.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η επίσκεψή του την Παρασκευή στη Μαγνησία, τόπο καταγωγής –σημειωτέον– δύο εκ των υπουργών της κυβέρνησης, της υφυπουργού Παιδείας, Ζέττας Μακρή, και του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Χρήστου Τριαντόπουλου.

Μαζί με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργο Γεωργαντά, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την πρότυπη κτηνοτροφική μονάδα Greek Family Farm, «Κτηνοτροφική Μαγνησίας – Συνεργαζόμενες Εκμεταλλεύσεις Α.Ε.», με έδρα τον Αλμυρό –η πρώτη στην Ελλάδα με πιστοποίηση «ANIMAL WELFARE CERTIFIED» για τις καλές συνθήκες διαβίωσης των ζώων της– ένα πανεπιστημιακό θερμοκήπιο και ακολούθως το Μουσείο Λιμναίου Πολιτισμού Λίμνης Κάρλα.

Μετά τον… πρώτο καφέ στο χωριό Κανάλια, ακολουθεί η περιοδεία του Πρωθυπουργού στην πόλη του Βόλου, όπου θα έχει την ευκαιρία να τα πει με πολίτες και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Μαγνησία ολοκληρώνεται με σύσκεψη με τους οκτώ δημάρχους του νομού, ενώ πριν την επιστροφή του στην Αθήνα, θα περάσει και από την 111 Πτέρυγα Μάχης στη Νέα Αγχίαλο, όπου είχε υπηρετήσει τη θητεία του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδρυση της 111ΠΜ είχε συμπέσει με την ένταξη της Ελλάδος στο ΝΑΤΟ το 1952.

Στην 111 ΠΜ εδρεύουν η 330Μ με F-16 C/D BLK 30, η 341Μ με F-16 C/D BLK 50 και η 347Μ με F-16 C/D BLK 50. Επίσης λειτουργεί το Σμήνος Μετεκπαίδευσης F-16 και το FLIGHT SIMULATOR των F-16 C/D BLK 30 και BLK 50.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού έχει ως εξής:

-Επίσκεψη σε Κτηνοτροφική Μονάδα,

-Επίσκεψη στο Πιλοτικό Θερμοκηπιακό Πάρκο Κυκλικής Οικονομίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,

-Επίσκεψη στη Λίμνη Κάρλα,

-Επίσκεψη στο κέντρο του Βόλου,

-Σύσκεψη με τους Δημάρχους του Νομού Μαγνησίας,

– Επίσκεψη στην 111 Πτέρυγα Μάχης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...